Hvad er årsagerne til ringen i venstre øre?

07/06/2011 by admin

Hvad er årsagerne til ringen i venstre øre?

Ringen i øret eller tinnitus, kan forekomme i enten eller begge ører. Ifølge den amerikanske Tinnitus Association, har mere end 50 millioner mennesker i USA haft en vis grad af tinnitus. To millioner af disse er deaktiveret af tinnitus.

Celleskader

Tabet af cilia, lille hårcellerne i det indre øre, er én årsag tinnitus opstår. Proces af aldring, udsættelse for kraftig støj eller øre traume kan beskadige cilia.

Høretab

Tinnitus ledsager ofte høretab. Det forårsager ikke høretab, men et hørehandicap kan gøre tinnitus mere mærkbar.

Medicin

Nogle lægemidler kan skade øret, og nogle kan producere tinnitus som en bivirkning. Disse lægemidler kaldes ototoksiske narkotika og omfatte non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler, nogle antibiotika og diuretika, og visse lægemidler til behandling af kræft.

Øre blokering

En ophobning af voks eller væske i det indre øre forringer cilia's evne til at overføre oplysninger om lyd til hjernen. Hjernen misforstår derefter oplysninger, resulterer i tinnitus.

Medicinske tilstande

Der er medicinske tilstande, der enten producerer tinnitus eller forstyrrer hjernens evne til at fortolke lyde. Disse betingelser omfatter stress, infektioner, problemer med bihulerne, højt blodtryk, forskydning af kæben, Lyme sygdom, Menières sygdom og hjernetumorer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com