Crash Diet Tips

06/18/2011 by admin

Der er tidspunkter, når du skal tabe sig hurtigt. Der er mange crash kostvaner formuleret til at hjælpe en person mister pounds så hurtigt og ubesværet som muligt. Mens dette ikke er den bedste måde at opnå en langsigtet vægttab mål, kan det være nyttigt, når du har brug at passe ind i din brudekjole til den store dag, eller en bikini til stranden.

Undgå tomme kalorier

En af de største tips til en slankekur er at stoppe forbruget af tomme kalorier. Disse kommer i form af sodavand, alkohol, frugtjuice og andre højt kalorieindhold drikkevarer. Skære unødvendige drinks er det første skridt til at skære ud tomme kalorier. Nå for vand i stedet, og drikke op til otte glas om dagen.

Motion hver dag

Når du er på en slankekur, bør du træne så meget som muligt. Time om dagen på motion hjælper skubbe dit vægttab hurtigt, plus det kan gøre du føler Energitilfoerslen. Bare være omhyggelig med ikke at overdrive det, og stopper hvis du føler dig syg, svimmel eller besvime.

Body Rens

Et organ rense kan hjælpe med at opnå et vægttab mål hurtigt. Overveje lemonade detox plan, som består af saften fra en frisk citronsaft, Grade B økologisk ahornsirup, cayenne peber og vand. Denne drik er spist hele dagen lang, og er designet til at skylle bebyggede toksiner fra kroppen. Du kan forvente at tabe et pund om dagen når du følger lemonade detox kost.

Spis meget lidt

Dette virker som et indlysende forslag, men med en slankekur, jo mindre du spiser, jo bedre. Vælge fødevarer såsom frisk frugt, grøntsager, fuldkorn og bønner. Økologiske fødevarer er det bedste bud for en slankekur. Grønne, grønne grøntsager såsom broccoli, salat og spinat er bedst for en slankekur. Disse fødevarer vil også støtte i fordøjelsen, således at du er at fjerne på en regelmæssig basis.

Udvis forsigtighed

En crash diet plan bør kun følges for et par dage for at nå dit mål. Aldrig Følg en slankekur for uger eller måneder ad gangen, som du kan skade din metabolisme samt skade dit helbred. Tal med din læge eller ernæringsekspert for at finde en sund vægt tab plan at holde dig på dit mål vægt efter din slankekur.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com