Karriere i kirurgisk teknologi

06/13/2011 by admin

Karriere i kirurgisk teknologi

Kirurgisk teknologieksperter, almindeligvis benævnt kirurgiske teknikere eller "scrubs," er afgørende medlemmer af kirurgisk hold. En kirurgisk teknolog er uddannet til at hjælpe kirurger og sygeplejersker, der opererer på patienter i en række medicinske indstillinger. En kirurgisk teknolog primære rolle er at hjælpe med at opretholde en sikker og steril kirurgiske miljø før, under og efter en operation.

Præoperativ opgaver

En kirurgisk teknolog forbereder operationsstuen (OR) for kirurgi ved at oprette de nødvendige kirurgiske instrumenter, udstyr, sterile løsninger, svampe og andre forsyninger. Kirurgisk teknik er også ansvarlig for at forberede patienter til operationer af rengøring, barbering og desinfektion indsnit websteder. Kirurgisk teknologer typisk transportere patienter til operationsstuerne, placere dem på de operationsborde og dække patienter med steril kirurgiske gardiner. Scrubs også observere og registrere en kirurgisk patient vital statistik.

Postoperative opgaver

Efter en invasiv kirurgisk procedure, den kirurgiske teknolog er ansvarlig for indeholdende eller bortskaffelse af alle brugte medicinske instrumenter, udstyr og forsyninger på en sikker måde. Kirurgisk teknik er uddannet til at følge bestemte bortskaffelse og indeslutning procedurer for at sikre, at enhver kontaminering ikke spredes uden for operationsstuen. Kirurgiske teknikere udføre andre postoperative opgaver, herunder overførsel af patienter til recovery værelser, oprydning operationsstuerne og udsætning lager i OR.

Uddannelse

De fleste arbejdspladser i feltet kirurgisk teknologi kræver et kirurgisk teknik træningsprogram. Disse uddannelsesprogrammer generelt vare fra ni måneder til to år, og typisk resulterer i et certifikat eller en associeret grad. Træningsprogrammer udbydes på community colleges, erhvervsskoler, tekniske institutter og nogle hospital programmer. Typisk kirurgiske teknologi kurser omfatter menneskets anatomi, farmakologi, kirurgiske teknikker, kirurgisk sikkerhed og kirurgiske procedurer. Studerende også praksis sterilisering kirurgiske instrumenter, håndtering af operationsstuen forsyninger og overførsel af patienter. Kirurgisk teknologi uddannelsesprogrammer bør akkrediteres af akkreditering anmeldelse Udvalget om uddannelse i kirurgisk teknologi (ARC-ST; Se ressourcer).

Certificering

Dimittender fra akkrediterede kirurgisk teknologi programmer er berettiget til at sidde i den frivillige attesterende eksamen administreres af National Board of kirurgisk Technology og kirurgisk bistandsydende (NBSTSA; Se ressourcer). Personer, der passerer undersøgelsen er tilladt at bruge legitimationsoplysninger af certificeret kirurgisk tekniker (CST). Denne certificering skal fornys hvert fjerde år, og kræver gennemførelse af mindst 60 timer af godkendt efteruddannelse (CE). Personer, der ikke har nok CE kreditter kan generobre den attesterende eksamen i slutningen af deres fire-årig periode.

Job Outlook og lønoplysninger

Ifølge Præsidiet af Labor statistik (BLS), bør karrieremuligheder i feltet kirurgisk teknologi øge hurtigere end gennemsnittet. Dette forventes jobvækst er primært på grund af nye teknologiske og medicinske fremskridt, der giver mulighed for flere kirurgiske procedurer skal være afsluttet. BLS rapporterer, at i 2006, den mediane årsløn for kirurgiske teknikere var lidt over $36.000. Kirurgisk techs ansat i lægernes kontorer gjort lidt mere end dem, der arbejder på hospitaler, ambulant plejecentre og tandlæger kontorer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com