Facial fordele af Vitamin E

09/16/2016 by admin

Vitamin E er en fremragende, immun-styrke, antioxidant-rige næringsstoffer, der er godt for hjertet og for skader forårsaget af frie radikaler, når der spises som en del af en afbalanceret kost. Men der er en anden, mindre kendte fordele af Vitamin E, der har intet at gøre med at spise det. Hvis du ønsker bedre hud, kan så du overveje at tage Vitamin E og sætte det på dit ansigt.

E-vitamin og Acne

Acne, er teenagere eller voksne, en pinlige betingelse anlagt den ved en lang række ting lige fra hormonel ubalance til kost. Hvad er værre end acne er hvad følger; synlige rødme og uundgåelige ardannelse. På webstedet Acne.org, et site dedikeret til at gennemgå produkter for acne, modtaget Vitamin E rave anmeldelser som et effektivt redskab mod faldende pock mærker, ardannelse og selv reducere acne selv.Vitamin E antioxidant beføjelser kunne have noget at gøre med disse resultater. National Institutes of Health anerkende, at E-Vitamin spiller en stærk rolle til destruktion af frie radikaler, der menes at alder og skamplet hud. Så sammen med ødelægge de frie radikaler, Vitamin E appliceres er fremragende til at reducere rødme og hævelse i acne ar, samt aircondition og hjælpe med at afbalancere olierne i ansigtet.

Hvilken brug?

Der er mange cremer indeholdende E-Vitamin, som er fremragende til ansigt, men for de mest drastiske resultater er det bedst at bruge ren Vitamin E olie.Ideelt, du ønsker at finde den højeste koncentration af ren E-Vitamin olie for at opnå de bedste resultater, men huske på, at E-Vitamin er en meget tyk olie, som kan føles meget tungt på dit ansigt. Hvis denne følelse er ubehageligt, så fortynd det med et par dråber olivenolie. Hvis det stadig ikke føler godt, så er der E-Vitamin olie blandet med andre former for olie, men husk på, at dette ikke kunne være så effektive for din hud.Hvis du ikke kan finde en flaske af olien, derefter ser ingen yderligere end ernæring midtergangen for en flaske af Vitamin E piller. En eller to piller bør have den helt rigtige mængde af olie nødvendige til at dække hele ansigtet-- og de er bærbare.

Er der nogen risici?

Anvendelse af E-Vitamin direkte til dit ansigt bør ikke har nogen skadelige bivirkninger, men for at være sikker, prøve en lille mængde af det på huden på indersiden af albuen. Hvis du har en bivirkning som en udslæt eller rødme. derefter konsultere en læge eller allergolog før ved hjælp af Vitamin E.Hvis du har meget sart hud, skal så du absolut overveje at anvende den reneste, høj koncentration af E-Vitamin kan du finde. Der er mange koncentrationer findes i håndkøb--bare finde den højeste, og bruge den.Som med de fleste aktuelle salver og lotions, bør E-Vitamin ikke anvendes på et åbent sår.

Hvordan til at bære det.

Da ren E-Vitamin olie er temmelig tykke og tunge, det gør en fremragende ansigtsmaske til at bære i seng--bare sørg for du har noget at holde det fra farvning dine puder. Du vil vågne op med blødere, lysere hud efter et par nætter med at bære den.Ellers kan du blande lidt E-Vitamin i din solcreme før du går ud eller blande lidt i din daglige fugtighedscreme. Det vil ikke være alt for fedtet og det vil beskytte din hud hele dagen lang.

Bortset fra Acne, hvad er det godt For?

Som vi havde kort nævnt før, anførte NIH Faktaark Vitamin E som en godt redskab mod kæmper frie radikaler. Antioxidanter som Vitamin E beskytter celler mod de skadelige virkninger af frie radikaler, som er molekyler, der skader cellerne og kan bidrage til udviklingen af hjerte-kar-sygdomme og kræft.Selvom det lyder som flere af et internt problem, har det en effekt på dit ansigt. Ansigtet er konstant udsat for miljømæssige frie radikaler som cigaretrøg, luftforurening og ultraviolet stråling fra solen. Hvad dette betyder er tidligt alderen og beskadigede udseende hud. Topisk anvendelse af E-Vitamin kan fugter huden, kaste de gamle beskadigede celler og hjælpe med at reparere skaderne af disse frie radikaler.

Endelig

Før du sætter noget på dit ansigt, skal du konsultere en læge eller ernæringsekspert. E-vitamin bør være sikkert for de fleste mennesker og har ikke vist sig for at have bivirkninger når det anvendes topisk. Der er igangværende forskning om effekten af Vitamin E på gamle ar på psoriasis og en lang række hudlidelser, der ser meget lovende. I sidste ende du er den bedste dommer af hvad der virker for dit ansigt, og E-Vitamin kan være et billigere alternativ til mange produkter på markedet, der lover dig en sund, yngre udseende ansigt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com