Bivirkninger af generiske Toprol

11/28/2013 by admin

Toprol er en receptpligtig medicin til forebyggelse af hjerteanfald og behandling af smerter i brystet og højt blodtryk. Toprol er fremstillet af AstraZeneca og er blevet godkendt af FDA siden 2001. Generisk form af Toprol er tilgængelig under navnet Metoprolol. Bivirkninger af Toprol og generisk tilsvarende omfatter racing hjerte, sværhedsgrad vejrtrækning, gulfarvning af hud og øjne, svimmelhed og kvalme.

Dosering

Toprol (Metoprolol) er tilgængelig i doser af 25 til 100 mg. Din dosis af Toprol vil afhænge af hvor alvorlig din tilstand er. Det er meget vigtigt, at du tager Toprol, præcis som det var foreskrevet, og ikke springe en dosis. Hvis du glemmer at tage din dosis af Toprol, tage det så snart du husker. Hvis du er inden for fire timer for at tage din næste planlagte dosis, tag ikke den glemte dosis, da dette kan forårsage Toprol overdosis. Symptomer af Toprol overdosis medtage en usikker hjerterytme eller dunkende hjerte, åndedrætsbesvær, svimmelhed eller svaghed, og at have blålig-farvede negle (dette indikerer en mangel på ilt i blodet). Søge øjeblikkelig lægehjælp, hvis du er bange for du oplever Toprol overdosis.

Bivirkninger: moderat

Bivirkninger af Toprol og generisk tilsvarende omfatte impotens, eller at have en nedsat sexlyst. Andre bivirkninger omfatter angst eller udmattelse. Kvalme og opkastning kan også forekomme som et resultat af at tage Toprol. Hvis du oplever disse bivirkninger efter indtagelse af Toprol, tale med din læge om, hvilke ændringer du kan gøre for at forhindre bivirkninger opstår.

Toprol og Depression

Mens Toprol-relateret depression som en bivirkning er sjælden kan (forekommer i ca. 3 procent af dem, der tager medicin), det være en alvorlig tilstand. Hvis du har en historie af depressive symptomer eller har været diagnosticeret med klinisk depression, tale med din læge om det før du tager Toprol. Toprol kan forårsage en forværring af depression symptomer, der allerede findes, eller det kan forårsage depression symptomer skal vises. Tegn på depression omfatter besvær med at sove eller oversleeping, ændring i appetit, koncentrationsbesvær eller formindsket interesse i fritidsinteresser. Hvis du oplever depression som følge af at tage Toprol, du har brug at diskutere sagen med din læge. Hvis du har lyst til at skade dig selv eller andre, Søg akut behandling.

Bivirkninger: svær

Mere alvorlige bivirkninger af Toprol, der kræver øjeblikkelig medicinsk behandling omfatter en følelse af at være svimmel eller svimmel, pludselig hævelse af ankler, eller følelse af åndenød. Ujævn, racing hjerteslag eller gulfarvning af hud og øjne kan også forekomme. Lad din læge vide straks, hvis du har oplevet en meget mørk urin eller tab af appetit efter indtagelse af Toprol eller generisk tilsvarende.

Forholdsregel

Det er vigtigt at du fortsætter med at tage din medicin, selv om du ikke føler sig syg. Højt blodtryk har ofte ikke symptomer. Pludselig stoppe denne medicin kan resultere i brystsmerter eller hjerteanfald, som kan være fatal. Brug ikke alkohol mens de tager Toprol. Det er vigtigt, at du ikke tager Toprol, hvis du har hjertelidelser som langsom puls eller hjerteblok. Tal med din læge om din sygehistorie forud for at tage Toprol.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com