Hvad er Creakic?

09/14/2016 by admin

Hvis du ikke er en bodybuilder eller professionel atlet, du har sikkert aldrig hørt om Creakic, som er hovedsagelig et supplement, der forsyner dig med en organisk syre, som er produceret naturligt i kroppen, specielt i leveren og lagret i musklerne. Men er det faktisk noget, du skal bruge til at hjælpe med muskelvækst? Eller er sammensat i øjeblikket findes i kroppen nok?

Identifikation

Creakic er dybest set en kreatin supplement, eller en organisk syre, der leverer energi til muskler og nerve celler i kroppen, bruges til at støtte muskelvækst og øge sportslige præstationer. Ideen bag denne bodybuilding og atletisk supplement indebærer reaktive ilt arter (ROS) der modvirker muskelvækst efter en workout eller et møde i uddannelse. Høje niveauer af ROS vil hindre kreatin "optagelse", som derefter begrænser væksten af dine muskler. Dette tillæg hovedsagelig neutraliserer ROS, giver mulighed for bedre kreatin absorption og muskelvækst, eller mindst dette er kravet.

Funktion

Creakic hævdes som den eneste kreatin supplement, der faktisk leverer denne organisk syre i musklerne, som siges at være en nødvendig byggesten for vækst og styrke. Mens der er en vis sandhed at fordele ved at tage kreatin-baserede supplement, har stigning i muskelvækst og udvikling i sportslige præstationer været minimal i bedste fald. Faktisk, tilføje kreatin-baserede kosttilskud til din kost har vist ingen fordele til agility, hastighed eller fysisk kondition.

Overvejelser

Selv om aktuelle undersøgelser ikke har afsløret kreatin-baserede kosttilskud, såsom Creakic, for at være farlige for anvendelse, antallet af prøver og længden af disse forsøg er ikke en god nok gauge langsigtede forbrug bør eller ikke bør anbefales. At Creakic betragtes som en urtekosttilskud, er ikke det holdt til de samme bestemmelser af Food and Drug Administration som medicinske behandlinger anvendes af læger.

Advarsel

Mens den urtekosttilskud er generelt betragtes som sikre, et par af bivirkninger er blevet rapporteret i nogle personer. Oftest, vil en person ved hjælp af Creakic opleve nogle dehydrering, som er forårsaget af stigningen i "muskuløs vand uptake." Som musklerne vokse, kan de beholde mere vand end før. Anden bivirkning er en lavere smerter i benene, der har brug for lægehjælp. Hvis du oplever enten symptom, skal du ophøre med at bruge den Creakic supplement og konsultere din læge.

Ekspert indsigt

Kreatin er i øjeblikket undersøgt af forskere som en potentiel behandling af sådanne lidelser som multipel sklerose, leddegigt og endda hjertesvigt. Det menes, organisk syre kan forlænge levetiden af cellerne i musklerne. Hvad betyder det for Creakic? Det betyder, at påstande om effektivitet faktisk kan finde medicinsk støtte.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com