Blood Pressure reducere medicin

11/25/2012 by admin

Forhøjet blodtryk, også kendt som hypertension, øger risikoen for hjerteanfald og slagtilfælde. Hvis du har forhøjet blodtryk, har dit blod til at pumpe hårdere, lægge mere pres på dit hjerte. Chancerne er, hvis du bor ud over alder 55, du vil i sidste ende står over for problemer med forhøjet blodtryk. Du kan lette hypertension ved at ændre din kost, udøvelsen og tager medicin.

Diuretika

De fleste læger ordinere et diuretikum sammen med mindst én anden blodtryk, reducere medicin, ifølge Mayo Clinic. Disse piller er almindeligvis kaldes "vand piller" og fås både over-the-counter og recept. Diuretika hjælpe hypertension ved at øge vandladning, som hjælper befri kroppen af ekstra vand og natrium.

Angiotensin-konverterende enzym (ACE) hæmmere

ACE-hæmmere blokere produktionen af et hormon, der bremsende blodkar. En af de almindeligste ACE-hæmmere er Altace, kemisk kendt som remipril. Det stof, taget i kapselform, har sådanne mulige bivirkninger som mundtørhed og svimmelhed. I sjældne tilfælde kan ACE-hæmmere føre til faretruende lavt blodsukker.

Beta-blokkere

Beta-blokkere reducere forhøjet blodtryk ved at reducere nervesignaler til blodkarrene og hjertet, ifølge Mayo Clinic. En af de mest almindelige beta-blokkere ordineres i USA er Levatol, kemisk kendt som penbutolol sulfat. Den pille mest almindelige bivirkninger omfatter diarré, seksuel impotens, kvalme, overdreven sveden og søvnløshed. I sjældne tilfælde udløser det en allergisk reaktion.

Calcium kanal blokkere

Calcium kanal blokkere sænke blodtrykket ved at stoppe calcium fra rejser til celler i hjerte og blodkar, ifølge Mayo Clinic. Dette giver mulighed for sådanne celler til at slappe af, at reducere forhøjet blodtryk. En af de mest almindelige calcium kanal blokkere er Norvasc, kemisk kendt som amlodipin besylate. Den medicin bivirkninger omfatter hovedpine, ødem, træthed og svimmelhed.

Angiotensin II Receptor blokkere

Angiotensin II receptor blokkere udvide blodkarrene, ifølge Mayo Clinic. Denne medicin virker ved at forhindre hormon angiotensin påvirker blodkarrene. En af de mest almindelige lægemidler i denne klasse er Diovan, kemisk kendt som valsartan. Stoffet anbefales ikke til personer med nyresygdom. De stofmisbrugere skal også være opmærksom på mulige dråber i blodtryk. Andre eventuelle bivirkninger er influenzalignende symptomer, hovedpine, svimmelhed og mavesmerter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com