South Beach fase I opskrifter

09/14/2016 by admin

South Beach Diet blev skabt af en hjertespecialist og diætist som et alternativ til de barske fedtfattig kost så mange mennesker syntes at have svært ved følgende. Kosten saldi sunde fedtstoffer med sunde mængder af kulhydrater samtidig indarbejde magert udskæringer af kød og lavere fedtindhold alternativer i hvert måltid.

Den første fase af kost, designet til at hjælpe dig med at slippe af med din cravings for sukkerholdige fødevarer, er den strengeste. I denne periode vil du nødt til at stærkt begrænse mængden af kulhydrater du spiser.

Crock Pot oksekød

Placer en 3 til 4 lb. nedskæring af lean roastbeef i en crock pot. Blend 1 tbsp. oregano, basilikum og italienske krydderier sammen i en lille skål og drys dem på toppen af stegen. Spred 1 tbsp. hakket hvidløg over stegen og derefter hælde en enkelt 16 oz. krukke med pepperoncini peber over stegen. Kontroller, at du medtager saften fra krukke med peber i gryden.

Dække crock pot og tillade roastbeef Cook på high for 6 til 8 timer. Serveres med friske grøntsager til en sund, lavt kulhydrat måltid, der passer til fase I i South Beach Diet.

Dekadente salat Wraps

Wraps er sundere end subs og sandwiches, men på South Beach Diet du selv har råd til ikke kulhydrater i wrap, selv. I stedet får en leder af røde eller grønne blade salat og afbryde hele blade. Top blade med ét udsnit af Tyrkiet, skinke og tomat. Læg en skive af avocado og 1 tsk lime saft i en skål og smadre indtil blandet; derefter sprede blandingen på toppen af tomat. Rulle salat i en wrap og placere en tandstikker igennem wrap til at opbevare det valsede indtil du er klar til at spise.

Røræg med ost og tomat

I en stor skål, blandes sammen 6 store æg (eller 1 1/2 kop æg erstatning) og 3 tbsp. af ricottaost (del skimme) indtil blandingen er glat. Bland 1 hakkede blomme tomater, hakkede forårsløg, og salt, peber og paprika efter smag. Hæld den hele blandingen i en opvarmet stegepande, der er blevet sprøjtet med nonstick madlavning spray og scramble æg, indtil de er færdige.

Denne opskrift giver dem på den første fase i South Beach Diet med en sund morgenmad lavt kulhydratindhold mens høj i protein - stor for at øge stofskiftet, som du kan starte dagen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com