Hvad er fordele af soja kosttilskud?

06/13/2014 by admin

Soja kosttilskud er fremstillet af sojabønner, som indeholder store mængder af protein, aminosyrer, calcium, fiber, magnesium og omega-3 fedtsyrer. Soja har mange sundhedsmæssige fordele.

Fordele

Soja kosttilskud kan være gavnligt for symptomer på overgangsalderen, prostatakræft, større erkendelse og knogle sundhed.

Misforståelser

Mange tout soja for sin evne til at sænke kolesteroltallet. Men en 2005 undersøgelse bestilt af American Heart Association (AHA) bestemmes soja har kun beskeden indvirkning på kolesterolniveauer, så det har stoppet støtter det til hjertesundhed.

Funktion

Isoflavoner i soja kosttilskud kan øge knoglemineraltætheden og forsinkelse eller forebygge osteoporose hos postmenopausale kvinder, der spiser mindst 40 mg dagligt.

Overvejelser

En undersøgelse offentliggjort i Neurotoxicology og reproduktionstoksisk i 2002, fast besluttet på at livslang soja indtagelse i hunrotter førte til større kognitive funktion, men den samme indtagelse i mandlige rotter syntes at forringe kognition.

Historie

Sojabønner har været dyrket i Asien i tusinder af år og blev integreret i vestlig kultur i slutningen af 1800-tallet, da landmændene begyndte at dyrke afgrøder til deres dyr at spise.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com