Hvad er fordelene ved Noni frugt?

09/06/2011 by admin

Hvad er fordelene ved Noni frugt?

Noni er en tropisk, frugtbærende træ indfødte til de polynesiske øer. I USA er noni tilgængelig som et kosttilskud i form af juice, kapsler, tabletter og pulvere. Noni har traditionelt været brugt til behandling af diarré, sår og visse hudsygdomme. I dag er noni forfremmet til vægtkontrol, sund blodsukker, styring af kolesterol og som en generel sundhed tonic. Tal med din sundhedspleje udbyder før du tager noni kosttilskud, især hvis du har en medicinsk tilstand.

Kolesterol fordel

Nonifrugten besidder potent lipid-sænkende evne, som vist i en undersøgelse offentliggjort i "Videnskabelige verden tidsskrift" i oktober 2012. Forskerne fandt noni betydeligt reduceret kolesterol og triglycerider i rygere med forhøjet lipid profiler. Frivillige drak noni juice for 30 dage, og i slutningen af perioden undersøgelse havde deres kolesterol faldt 20 til 25 procent og deres triglycerid niveau var 29 til 41 procent lavere.

Anti-fedme fordele

Noni fremmer vægtkontrol hos overvægtige mænd og kvinder, ifølge en undersøgelse offentliggjort i den "North American Journal of Medical Sciences" i December 2011. Forskere har foretaget en 12-ugers undersøgelse, der involverer 16 mænd og seks kvinder, der suppleres med noni under en kost og motion program. Deltagerne oplevede en meget betydelig gennemsnitlige reduktion af kropsfedt; den gennemsnitlige vægttab var 17.5 pounds for kvinder og 21,7 for mænd.

Anti-diabetisk fordele

Forskere testede blodsukker-sænkende egenskaber af gærede noni juice af give diabetisk rotter i 20 dage og observere virkningen. De fandt, at noni betydeligt reducerer fastende blodsukker ligeledes til den måde, diabetes medicin gør. Derudover udstillet noni lever-beskyttende egenskaber, ifølge undersøgelsen, som blev offentliggjort i oktober 2010 spørgsmålet om kladden "Beviser baseret komplementær og alternativ medicin".

Noni Supplement sikkerhed

Flere rapporter om levertoksicitet var forbundet med at tage noni juice produkter, selvom disse rapporter er sjældne. Noni kan påvirke effektiviteten af blodfortyndende medicin og kemoterapi narkotika. Derudover noni er rig på kalium og kan forårsage problemer, hvis du skal overholde en lav-kalium diæt. Nogle noni-produkter er høj i sukker, så vælg dem med lavt sukker hvis du har diabetes. Tage noni kun under lægens tilsyn, hvis du har nogen sundhedsmæssige problemer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com