Hvordan man kan imødegå virkningerne af peberspray

09/16/2016 by admin

Brændende og stikkende virkningerne af peberspray opstå som følge af huden kommer i kontakt med den olieagtig substans kaldet oleoresiner capsicum. Denne ingrediens, som er fundet i chili peber, der bruges til at gøre peberspray. Som olier i chilipebre, når din hud eller tøj ved et uheld kommer i kontakt med peberspray, kan du nemt overføre olie yderligere. For at imødegå virkningerne af oleoresiner capsicum i peberspray, må du arbejde for at fjerne den olie-baserede stof, hvilket vil mindske din ubehag.

Instruktioner

• Fjern dine briller eller kontaktlinser, hvis du bærer dem, og var sprøjtes nær øjnene. Kassere dine kontaktlinser, da det er meget svært at få oleoresiner capsicum off linser. Vask dine briller og hænder med kold fløde, så Skyl med koldt vand og tør med et rent håndklæde.

• Skylle øjnene med saltvandsopløsning. Sprøjte nok i dine øjne så det drypper ud, forårsager peberspray til at blive vasket ud af øjnene. Blinke dine øjne og slukker for 20 til 30 minutter for at fjerne enhver peberspray, der er tilbage.

• Lindre den brændende fornemmelse på huden af forsigtigt udjævning honning over det. Anvende honning med hånden og gør det muligt at forblive på huden i mindst 20-30 minutter før rødmen i huden med koldt vand. Ifølge Raleigh kiropraktik, masserer honning i peber-sprøjtet huden hjælper mindske smerter.

• Hæld sødmælk i en skål og Nyd din peber-sprøjtet huden i mælk til at køle det ned, iblødsætning de berørte områder, så længe du ønsker. Våde rene klude med mælk samt og lægge dem på sprøjtet områder, det ville være vanskeligt i blød i en skål. Mens skummetmælk, modermælk, 1% og 2% mælk kan bruges, sødmælk er mest effektiv til at lindre smerter fra en peber spray brænde, ifølge Raleigh kiropraktik.

• Skyl sødmælk fra din hud med koldt vand, så vask din hud med kold creme til at fjerne nogle af oleoresiner capsicum og cool den brændende fornemmelse. Skylles igen med vand for at fjerne den kolde creme, så forsigtigt pat huden tør.

Tips & advarsler

  • Bevare roen, når du kommer i kontakt med peberspray. En panik reaktion kan forårsage du ved et uheld overføre olier yderligere. Gentag disse trin så ofte som nødvendigt for at lindre smerter. Peber spray effekter vil i sidste ende bære, men i mellemtiden fortsætte med at anvende foranstaltninger, der afhjælper dit ubehag.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com