Sådan holder Herpes på Bay

06/06/2013 by admin

En af de større ubehageligheder af genital herpesudbrud er, at de slår tilfældigt og uventet. Den amerikanske Social sundhed samfund bemærker, at når du kontrakt herpes simplex virus, der forårsager herpes, du måske ikke mærke symptomer i dage-- men det kan også være uger, måneder eller endda år med efterfølgende udbrud varierende i vid udstrækning, afhængigt af enkelt. En kombination af recepter bevist for at begrænse hyppigheden af udbrud indgået et samarbejde med sund livsstil og livsstil justeringer kan holde smertefulde herpes i skak.

Instruktioner

Forhindre herpesudbrud

• Spørg din læge, hvis suppressiv behandling med receptpligtige oral antiviral medicin kan hjælpe. Mayo Clinic bemærker, at når mundtlige antivirale (aciclovir, famcyclovir og valacyclovir) kan stoppe herpesudbrud helt i nogle mennesker, der bruger dem dagligt. Smittespredningshæmmende brug af oral antivirale lægemidler af folk, der har seks eller flere herpesudbrud et år kan forvente at opleve en reduktion i hyppigheden af så meget som 80 procent.

• Forsøge at undgå situationer og omstændigheder, der udløser en herpes udbrud. American Social sundhed Association viser, at mange mennesker med genital herpes begynder at lægge mærke til hvad en tendens til at indvarsle et udbrud--som sygdom, stress og brug af steroid medicin, for at nævne nogle få.

• Holde din krop og sjæl sund. ASHA bemærker, at de fleste mennesker mærke en reduktion i herpesudbrud som tiden går. Men hyppigheden kan også reduceres ved at reducere stress, får nok søvn, tilstrækkelig ernæring og motion.

Tips & advarsler

  • En mundtlig komplettere kaldet lysin, som du kan købe på markedet eller apotek, er ofte nævnt en alternativ behandling for herpes når det tages i store doser. ASHA råder dig til at tale med din læge før du starter lysin, da det er vanskeligt at fastslå korrekt dosering. At tage for meget lysin kan også forhindre absorption af andre meget nødvendige næringsstoffer.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com