Pipeline sikkerhed emner

12/26/2013 by admin

Pipeline sikkerhed emner

Naturgas og råolie produkter levere næsten to tredjedele (66%) af Americas energiefterspørgsel. Rørledninger er den foretrukne metode til transport af disse produkter og overstiger 2,5 millioner miles i samlede længde.

Overvejelser

Materialer, der transporteres gennem roerledninger er mest farlige og udgør en trussel mod offentligheden sundhed og sikkerhed, hvis ikke behandlet ordentligt. Pipeline sikkerhed strategier er designet til at beskytte offentligheden uden at forstyrre økonomien.

Forordning

Office af pipelinesikkerhed, (OPS) "... er den primære føderale reguleringsorgan ansvarlig for sikring af sikker, pålidelig og miljøvenlig drift af Americas energirørledninger." OPS behandler spørgsmål om risikostyring, uddannelse, kommunikation og håndhævelse.

Partnere

OP'erne, der tilskynder til samarbejde med "pipeline sikkerhed interessenter", som omfatter nødberedskab personale, tungt udstyr operatører, statslige og lokale administratorer og offentligheden.

Spørgsmål

Ni sektioner af kode af føderale regler (CFR) adresse pipeline sikkerhedsspørgsmål direkte. Del 199 af 49 CFR skitserer standarder for oprettelse af narkotika og alkohol afsløring og test programmer på niveauet arbejdsgiver. Del 194 etablerer oil spill svar procedurer, mens del 193 ".. .addresses sikkerhedsstandarder for flydende naturgas (LNG) faciliteter."

Forebyggelse

Fordi de fleste energirørledninger er begravet under jorden, er gravemaskiner og tungt udstyr erhvervsdrivende forpligtet til at kontakte de rette statslige myndigheder 48-72 timer før enhver grave begynder.

Aktører er også forpligtet til at sende farvestrålende markører for at identificere forekomsten af "anlægsrettigheder" områder. Disse underjordiske områder tillade pipeline selskaber til at udføre nødvendige vedligeholdelse og reparation funktioner og overvåge indtrængen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com