Lægeligt overvåget vand-kun fastende i behandling af Hypertension

02/25/2010 by admin

Lægeligt overvåget vand-kun fastende i behandling af Hypertension

Hypertension (forhøjet blodtryk) er et stort sundhedsproblem i USA og andre industrialiserede lande. En undersøgelse har fundet vand fasting kombineret med kost ændringer som en effektiv behandling for hypertension.

Overvejelser

Selv om narkotika er flittigt brugt til behandling af hypertension, kan diæt og andre livsstilsændringer være effektive til at sænke forhøjet blodtryk, som forklaret af nationale nyre Foundation.

Ekspert indsigt

En undersøgelse offentliggjort i juni 2001 spørgsmålet om den "Journal af manipulerende og fysiologiske Therapeutics" fundet vand fastende for at være en succesfuld behandling for forhøjet blodtryk.

Betydning

Forskere i undersøgelsen behandlet 174 patienter med blodtryk højere end 140/90 mmHg. Næsten 90 procent havde sænket deres blodtryk ved afslutningen af undersøgelsen, og alle dem, der tog blodtryksmedicin i starten held ophørte med den.

Tidsramme

Vand fastende del af behandlingen varede 10 til 11 dage i gennemsnit. I løbet af denne tid forbruges deltagerne ikke mad eller drikkevarer end vand. Denne del af behandlingen blev lægeligt overvåget for at sikre sikkerheden for deltagerne.

Funktioner

Før vandet fastende, spiste patienter kun frugter og grøntsager i 2 til 3 dage. Efter fastende forbruges de kun lavt natrium, fedtfattig vegansk fødevarer for 6 til 7 dage.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com