Har du brug for en lændestøtte bælte?

09/15/2016 by admin

Har du brug for en lændestøtte bælte?

Tilbage bælter har ofte blevet udråbt som en måde at yde ekstra støtte til ryggen og dermed forhindre stammer, forstuvninger eller andre rygskader. Vægt løftere bære traditionelt støtte bælter, så nogle følte lignende bælter ville beskytte arbejdere, hvis arbejdspladser kræver dem til at løfte tunge genstande. Dog har andre argumenteret at afhængigheden af lændestøtte bælter svækker rygmuskler og kan faktisk resultere i flere skader.

Profferne

En undersøgelse af 36.000 lagermedarbejdere udført mellem 1989 og 1994 af University of California Los Angeles School of Public Health fandt betydeligt færre rygskader, når en politik, der kræver arbejdstagere til slid lændehvirvelsøjlen støtte bælter blev gennemført. En korrekt slidt ryg bælte kan yde yderligere støtte til lænden muskler, miljø og sundhed og sikkerhed afdeling af University of California, Riverside. Selen skal strammes kun mens arbejderen løft eller udfører andre anstrengende arbejde; ellers, det bør være slidt løs.

Tilbage bælter kan også gøre medarbejderne mere opmærksomme på deres rygge og de ting de skal gøre for at beskytte deres rygge, som praktiserende korrekt løfteteknik, opretholde gode arbejdsstillinger og ikke løfte for tung en byrde.

Ulemper

Når forskere fra National Institute for Occupational Safety and Health studerede detail arbejdstagere i to år at se, hvis iført en lændestøtte bælte ville hjælpe med at forhindre skader, fandt de ingen signifikant forskel i antallet af arbejderens erstatningskrav på grund af ryg-og laendeskader mellem arbejdstagere, der bar tilbage bælter og dem, der ikke gjorde. Og en undersøgelse af 1,316 arbejdstagere på et Air Force base konstateret, at arbejdstagere, der bar lændestøtte bælter havde en højere tilbage skader og mistet flere arbejdsfrihed end dem, der ikke bære bælter.

Kun iført en tilbage bælte kan gøre nogle arbejdstagere, mere bevidste og tilbøjelig til at være mere forsigtige, lændestøtte bælter kan forårsage nogle arbejdstagere at blive overmodig og tage unødige risici, såsom løft af tungere byrder.

Også, for at yde den bedste support, en bagsiden bælte skal bæres stramt mod lændehvirvelsøjlen. Nogle arbejdstagere kan finde dette for ubehageligt og løsne bælte, hvilket begrænser dets effektivitet.

Resumé

Miljø og sundhed og sikkerhed afdeling på University of California, Riverside anbefaler ordentlig uddannelse som den mest effektive metode til at reducere rygskader på arbejdspladsen. Arbejdstagere, der forstår korrekt løfteteknik og ikke forsøger at løfte belastninger, der er for tung har færre skader.

Arbejdstagere, der gør en masse tunge løft kan drage fordel af en lændestøtte bælte, men kun hvis de er uddannet i, hvordan man korrekt bære det--at skærpe det for tunge løft opgaver, og at løsne det på andre tidspunkter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com