Farer af mikrobølger

09/15/2016 by admin

Bivirkninger på grund af mikrobølgeovn stråling fra mobiltelefoner, radiotransmission og radar trafik enheder er emner af kontroverser og igangværende forskning, ifølge USA Department of Labor, Occupational Safety & Health Administration (OSHA). De Food and Drug Administration hævder, at stråling emissioner fra mikrobølgeovne ikke udgør en risiko for folkesundheden og at stråling skade er yderst sjælden. Agenturet anfører, at medmindre mikrobølgeovnen har en beskadiget klinken, tætning eller hængsler, der er lidt bekymring over utætte mikrobølgestråling.

Identifikation

En mikrobølgeovn er et kort radio bølge, der varierer i længde fra mindre end.04 tommer til 12 inches. Lyset bølger kan være blokeret af regn, tåge og røg, men mikrobølgeovn vil passere let gennem disse elementer. Mikrobølgeovn kan afspejles og koncentreret og har evnen til at passere gennem jordens ionosfæren, som omgiver kloden og hæmmer andre typer af radiobølger fra passerer igennem.

Funktion

Mikrobølgeovn blev oprindeligt brugt i radar, som er en forkortelse for radio påvisning og spænder. Radar blev brugt til at bestemme afstanden mellem objekter af fremsendende byger af mikrobølger. Senere, blev mikrobølgeovn brugt til at tilberede mad i mikrobølgeovne. Mikrobølgeovn bruges i dag, også af satellitter til at overføre oplysninger. Fordi de trænger let gennem skyer, regn og tåge, overføre de effektivt edb-data og telefon opkald via mikrobølgeovn tårne.

Historie

Mikrobølgeovn blev først udnyttet under anden verdenskrig ved hjælp af radar. I dag er synonym med mikrobølgeovne. Mikrobølgeovne udviklet sig fra disse tidlige radar projekter. Det var under en radar forskningsprojekt i midten-1940, Dr. Percy Spencer Raytheon Corporation bemærket candy bar i sin lomme havde smeltet efter at teste et vakuum. Dette udløste hans nysgerrighed, hvilket ansporede ham til at placere popcorn kerner i nærheden af røret. Resultatet, popcorn poppet over kontoret og i sidste ende mikrobølgeovnen blev født, med Raytheon indgivelsen den første mikroovn madlavning patent.

Advarsel

Mikrobølgeovne er uegnet til opvarmning af sutteflasker eller blod til blodtransfusion. Test af amerikanske nationale Institut for miljømæssige Sundhedsvidenskab angivet at indånde den kunstige smør af mikrobølgepopcorn kan udgøre en sundhedsrisiko. Og Global Health Center rejser andre spørgsmål om sikkerheden i madlavning med mikrobølgeovn. Ifølge center, kan mikrobølgeovn madlavning påvirke den molekylære sammensætning af visse fødevarer.

Overvejelser

Ifølge den USA Department of Health and Human Services, kommer en af de alvorlige farer en mikrobølgeovn kan udgøre for små børn ikke fra mikrobølgeovne, men fra den lethed, hvor en ung kan åbne en mikrobølgeovn og fjerne skoldning varme væsker. Ifølge en artikel offentliggjort på agenturets hjemmeside, børn så unge som 18 måneder har været alvorligt forbrændt efter åbning af en mikrobølgeovn. Mikrobølgeovne har potentiale af varme væsker til en faretruende varm temperatur, hvilket kan resultere i alvorlige forbrændinger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com