Er det sikkert at Live af transmissionslinjer?

11/24/2010 by admin

Siden slutningen af 1970 ' erne, har sundhedsmæssige bekymringer udviklet sig over muligheden for at leve i nærheden af højspændingsledninger kan forårsage dårligt helbred. Aktuel forskning tyder på behovet for at tage visse forholdsregler, når bor omkring disse elledninger.

Identifikation

Strømmen af elektricitet skaber elektriske og magnetiske felter. Det elektriske felt udvikler sig fra den elektriske ladning, mens flytning af denne afgift skaber det magnetiske felt.

Effekter

Lille tyder på, at elektriske felter genereret af magt linjer virkning sundhed. Dog udsender elledninger ekstra lav frekvens magnetiske felter (ELF), eventuelt bidrager til udviklingen af forskellige former for sygdom, herunder kræft, depression og immunitet skader.

Overvejelser

Oxford Childhood Cancer Research Group fandt, at børn under en alder af 15 bor inden for 100 meter af høj spænding ledninger led næsten dobbelt så stor risiko for at udvikle leukæmi. Denne risiko forøges for børn under 5.

Teorier/spekulation

Moderne medicin undlader at forklare, hvordan eksponeringen for low-level magnetfelter kan forstyrre de biofysiske mekanismer i kroppen. Dog tyder alternativ medicin, at disse elektromagnetiske felter forstyrrer den subtile magnetiske life energier af vores kroppe, hvilket resulterer i dårligt helbred.

Advarsel

Hvis du har brug at leve af en højspændingsledning, Sørg for at du lever mindst 400 fødder væk. Men, gravide kvinder bør ikke komme hvor som helst i nærheden af en højspændingsledning på grund af muligheden for en abort.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com