Hvordan til at bedøve din næse

09/16/2016 by admin

Bedøvende din næse er en praktisk og sikker procedure, der kan gøre piercing din næse enklere, mere præcise og mindre smertefuldt. Når bedøvende næsen, men er det vigtigt at gøre det omkring en anden person til at sikre, at processen er sikker og effektiv.

Instruktioner

Fordele og proceduren for næse bedøvende

• At forstå de risici og fordele ved bedøvende din næse er vigtig inden afslutningen af proceduren. Bedøvende væv på næsen er nyttig, når at få næsen gennemboret, som nålen kan krydse huden let, hvilket gør processen mindre smertefulde og hurtigere. Bedøvende næsen når selv piercing kan også medvirke til at skabe en mere nøjagtig nål indsnit, som smerten ikke vil distrahere dit sind og påvirke dine handlinger. Selv om nogle piercing og tatovering malkestalde kan dulme næsen for dig, kan følge en enkel næse bedøvende procedure på forhånd sikre din piercing er sikker, effektiv og smertefri.

• Til at bedøve din næse, indsamle en is-terning, køkkenrulle og timer. Wrap en isterning i et papir håndklæde eller serviet og holde næsen i tre til fire minutter. Det er vigtigt at først wrap isen for ikke at beskadige nerveender i næsen. Efter to minutter, fjerne is og check at sikre næse er følelsesløse. Hvis det ikke er følelsesløse, retur is til næse og holde for en yderligere to minutter. En næse er følelsesløse, straks gennembore næse eller indtaste piercing parlor.

• Efter din næse er følelsesløse, du kan fuldføre den piercing proces, enten ved en professionel i en piercing parlor eller ved dig selv. Hvis piercing din egen næse, men er det vigtigt at sterilisere alle udstyr, herunder nål, ørering stud og lås. Derudover er det vigtigt at rense næsen grundigt ved hjælp af sprit og en bomuld bolden. Det er vigtigt at have en anden person til stede, om piercing din egen næse eller at have næsen gennemboret professionelt, for at sikre din sikkerhed under og efter indgrebet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com