Hvad er Vitamin Magnesium Asporotate bruges til?

09/16/2016 by admin

Magnesium er afgørende for mange kropsfunktioner, og arbejder med andre kemikalier til at producere essentielle næringsstoffer. Magnesium asporotate består af tre magnesium forbindelser, der kan arbejde med forskellige områder af kroppen sammen.

Indhold

Magnesium asporotate indeholder tre forskellige former for magnesium: magnesium asparatate, magnesium citrat og magnesium orotate.

Funktion

Magnesium virker synergistisk med calcium til at støtte i mange proces i kroppen. Magnesium er nødvendig for knogleudvikling, protein og fedtsyre dannelse, at gøre nye celler, aktivering af B-vitaminer, slappe muskler, størkne blodet og danner ATP, som giver kroppen energi. Magnesium er også påkrævet til insulinsekretion og funktion.

Fordele for Tilføj

Klinisk forskning viser, at børn med ADD har sænket niveauer af magnesium, og magnesium asporotate har været anvendt til som et supplement til at hjælpe med reduceret hyperaktivitet.

Fordele for CFS

Kronisk træthed syndrom (CFS) patienter er blevet rapporteret at have lav magnesiumniveauer, og forskning har vist forbedret symptomer hos nogle patienter, der har taget mundtlig magnesium kosttilskud såsom magnesium asporotate.

Retninger

Magnesium asporotate indtages oralt som et kosttilskud. Det er normalt sælges i 200mg kapsler tages 2 på en gang, to gange om dagen med måltider.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com