Sådan bruges konjugeret linolsyre

09/14/2016 by admin

For dem, der ønsker for at reducere kropsfedt, er supplere kosten med konjugeret linolsyre en valgmulighed at overveje. Konjugeret linolsyre eller CLA, er et naturligt stof findes i mange fødevarer. Forskellige undersøgelser har vist, at dette stof kan hjælpe med at reducere kropsfedt og øge muskel masse.

Instruktioner

• Forstå at konjugeret linolsyre hjælper med at tabe kropsfedt, men ikke nødvendigvis resulterer i vægttab. Fordi muskel vejer mere end fedt, give konvertering af fedt for at muskel normalt ikke en reduktion i vægt. Men kroppen vil have en slankere, slankere og mere defineret kig.

• Tage konjugeret linolsyre som kosttilskud for at øge muskel masse. Selvom du ikke ændre dine spisevaner eller udøve rutine, bør du stadig tabe fedt og øge muskler. Dette vil til gengæld øge stofskiftet og brænde flere kalorier.

• Kombinere brugen af konjugeret linolsyre med en sund kostplan at opnå en sikker og gradvis vægttab. At miste for meget vægt for hurtigt er ikke sundt og kan også bidrage til tab af muskel masse. Den tabte vægt er som regel hurtigt genvandt. Denne yo-yo effekt er hårdt på vores kroppe og bør undgås.

• Indtage den anbefalede mængde CLA at opnå tab af kropsfedt. Selv om CLA findes naturligt i visse fødevarer, primært kød og mejeriprodukter, er det ikke nok at opnå ønskede resultater med at reducere kropsfedt. Forskerne anbefale supplere kosten med et dagligt forbrug på ca. 3,4 g CLA.

• Ændre nogen virkelig dårlige spisevaner. Det giver bare god mening, hvis du forsøger at reducere kropsfedt eller tabe. Men ikke nægte dig selv bestemte fødevarer. De typisk forbudte fødevarer skal tillades hver nu og da i små portioner.

• Køb CLA i helsekost butikker og flere online kilder. Fordi det er et kosttilskud, kræver det ikke en recept.

Tips & advarsler

  • Nogle undersøgelser har vist, at CLA forbedret insulin niveauer i nogle diabetikere. Lille fald i deres blodsukkeret og triglycerid niveauer blev også vist. Indikationen er, at CLA kan bidrage til at holde insulin niveauer normalt i ikke-diabetikere.
  • Diabetikere bør konsultere en læge før du begynder enhver kosttilskud.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com