Naturlige metoder til at helbrede forkølelsessår

05/19/2015 by admin

Naturlige metoder til at helbrede forkølelsessår

Forkølelsessår er forårsaget af Herpes Simplex1 Virus (HSV-1). De påvirker mange mennesker, og dem, der lider af forkølelsessår ofte har to eller tre udbrud om året. Mens forkølelsessår lægemidler er til rådighed, er der mange naturlige behandlinger du kan prøve først at hjælpe med at forhindre og fremskynde helingsprocessen, hvis udbrud opstår.

Kost

Aminosyrer Lysin og arginin spiller en rolle i udbrud af forkølelsessår. Lysin hjælper med at forhindre forkølelsessår, mens arginin forårsager dem. Så Spis masser af fødevarer med lysin, såsom mælk, yoghurt, æg, rødt kød, fisk og hvedekim. Undgå fødevarer med arginin, såsom chokolade og jordnødder. Du kan tage en lysin supplement, men sørg for at sænke din arginin niveauer samt; ellers, lysin vil ikke være effektiv.

Tilføje B12 i din kost har også vist sig at forebygge og helbrede forkølelsessår. Spis fødevarer rige på B12 som bløddyr, berigede morgenmadsprodukter og fisk. Derudover Spis fødevarer rige på vitamin C, såsom appelsiner, broccoli og peberfrugt. Du kan tage kosttilskud for både B12 og C-vitamin, men tager ikke mere end dagpenge.

Aktuelle behandlinger og mynte

Du kan anvende E-vitamin, aloe, zink eller St. John's Wort ved det første tegn på et forkølelsessår. Alle vil begynde den helbredende proces kan slippe af forkølelsessår hurtigt. Isen kan arbejde så godt, hvis du fange forkølelsessår tidligt. Lad isen på fem til 10 minutter hver time, og det vil hjælpe med at stoppe fryselager fra emerging til overfladen.

Citronmelisse (Melissa officinalis) er en mynte, der kan du kan føje til te til at hjælpe helbrede forkølelsessår. Du kan også bruge det på en regelmæssig basis for at forhindre forkølelsessår. Anvende ekstrakt fra mint til forkølelsessår til at hjælpe med at fremskynde helingsprocessen.

Forebyggelse

Forebyggelse er den bedste naturlige måde at begrænse din forkølelsessår udbrud. Holder læberne forhindre fugtige hjælper med at udbrud. Bruge læbepomade eller Vaseline på en regelmæssig basis, og ikke overexpose dit ansigt til solen. Undgå at dele kopper, mad, køkkenredskaber, makeup og håndklæder. Også komme ind i vane med at holde dine hænder rene, og vedtage en afstressende aktivitet som f.eks løb, da stress er kendt for at bidrage til forkølelsessår udbrud.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com