Hjertesygdom årsager

04/13/2011 by admin

Hjertesygdomme kan være forårsaget af en række faktorer, hvoraf mange er relateret til kost. Hjertesundhed afhænger af visse vitaminer og mineraler, der ofte ikke længere findes på passende niveauer i de fødevarer, vi spiser. Næringsstoffer, såsom vitamin A, C, E, D, B6 (niacin), B12 og Coenzym Q10 er fremragende til at opbygge stærke, sunde hjerter. Mangler i disse og mineraler magnesium, kobber, zink og selen kan forårsage skader på hjertet af nedbryde den cellulære integritet og deprimerende immunsystemet. Disse næringsstoffer kan syntetiseres i laboratoriet, men de er normalt ikke så let optages i kroppen, som de naturlige dem er. Når immunsystemet er trykket langt nok, kan infektioner komme ind til hjertet af mange muligheder, herunder huller i tænderne. Thyroidal betingelser føre ofte til hjertesygdom på grund af en mangel på a-vitamin i systemet.

Diabetes påvirker ofte hjertets trivsel, samt utallige andre kropsfunktioner. Forhøjet blodtryk øger risikoen for hjertesygdomme, pludselige hjerteanfald og slagtilfælde. Overvægt kan være en medvirkende faktor i hjertesygdomme, da det får hjertet til at arbejde hårdere for at pumpe blodet tilstrækkeligt. Når der er for meget low-density lipoprotein (LDL) kolesterol i blodet, forårsager plaque at bygge i arterierne, at skabe en tilstand kaldet artherosclerosis. Dette fører til en mangel på blod i en del af hjertemusklen, som i sidste ende deadens området. Åreforkalkning er når arteriel vægge bliver stive og ufleksible, hvilket gør det vanskeligt at pumpe blod til og fra organerne.

Rygning er en alvorlige traumer til hjertet, da det øger pulsen dramatisk, begrænser arterierne og forårsager en uregelmæssig hjerterytme. Det også øger blodtrykket og fører til en ophobning af fedt inde i arterierne. De kemikalier, der er inhaleret med hver puff kan gøre alvorlig skade på hjertet og dets vaskulære system og kan føre til blodpropper spørgsmål, der er et problem med den allerede indsnævret ryger arterier. Manglende motion på toppen af rygning og en dårlig kost forårsager hjerte at få træg og stiv. Det bliver ude af stand til at pumpe blod som det skal. Drikker for meget alkohol kan også have negative virkninger på det kardiovaskulære system af overstimulating eller undertrykke sin naturlige pumpning evne. Motion fremskynder puls, forårsager hjerte til at pumpe mere blod, som hjælper arterier at udvide, tillade blodet at flyde lettere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com