Hvordan man kan helbrede med Rhodonite

04/07/2011 by admin

Healing med brug af krystaller er blevet stadig mere populære i de seneste år og der er ingen videnskabelige eller medicinske beviser på, at det virker, men der er stadig mange mennesker, der tror på evnen til at helbrede ved hjælp af krystaller. Rhodonite menes at være gavnlig for hjertet, helbredende chok og sorg. Det menes at fremme selvstændig kærlighed, selvtillid og ro, at hjælpe dem, der holde stenen til at nå deres højeste potentiale.

Instruktioner

Trin

• Rens rhodonite ved at placere det i en skål med salt vand i en halv time. Derefter opkræve stenen ved at forlade det sollys eller moonlight i en halv time.

• Oplade en flaske vand med energi af rhodonite ved at vaske den renset og ladet sten og placere det i en beholder med vand. Forlade beholderen, i moonlight natten over eller i solen i løbet af en dag. Pas på at ikke sluge stenen når du drikker vandet fra beholderen.

• Slid et stykke af rhodonite på dig i en lomme, en pose eller smykker. Energien af stenen vil interagere med undertegnede som du gør dette.

• Ligge ned med krystal placeret over dit hjerte. Forestil dig, at der er lys fra stenen skinner ind i dit hjerte og Forestil dig dit hjerte er fyldt med lys bliver som en sol. Forestil dig det lys fortsætter med at udvide indtil det fylder kroppen og rummet omkring dig.

• Rense og oplade sten når en uge til at holde energien klart og aktiv.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com