Negative virkninger af lav Carb kostvaner

03/31/2011 by admin

Lav carb kost er højt indhold af protein og begrænset i kulhydrater. Eksempler på disse kost ville være Atkins-diæt og South Beach Diet. Disse typer af kost blev populær i 1970 og har gjort et comeback i de seneste år. Lav carb kost er stadig populære for det meste skyldes, der normalt mennesker, der forsøger en lav carb kost og er i stand til at holde sig til det. se de resultater, de ønsker. Dette er en god ting, højre? Ikke nødvendigvis. Lav carb kostvaner kan have negative bivirkninger, lige fra dårlig ånde til nyresvigt.

Kilden til nogle Negative bivirkninger forbundet med lav Carb kostvaner

Ketoner er kilden til nogle negative bivirkninger forbundet med den populære lav carb kostvaner. Som defineret af WebMD, er ketoner affaldsstoffer i kroppen produceres, når kroppen går i ketosis, hvilket betyder, at kroppen nedbryder fedtdepoter i Erstat af kulhydrater, der er typisk opdelt i energi til kroppen. Flere Ketoner er produceret af en person på et lavt carb kost, fordi uden kulhydrater, vores kroppe er tvunget til at nedbryde fedt butikker.

Dårlig ånde og andre milde bivirkninger af en lav Carb kost

Lav carb kostvaner kan forårsage dårlig ånde. Som ekstra Ketoner er produceret af kroppen på en lav carb kost, kommer de ud i urin og spyt. En artikel offentliggjort af WebMD siger, at der ikke er desværre meget en person kan gøre ved dårlig ånde relateret til lav carb kostvaner. Drikke masser af vand kan undertiden hjælpe. Sutte på møntanstalter eller tygge sukker fri tyggegummi kan være en midlertidig løsning, men møntanstalter har ofte sukker i dem, hvilket er en stor no-no når på lavt kort kost. I en kost som South Beach diet, bør dårlig ånde gå væk efter den første fase af kost, når du er tilladt at begynde at tilføje kulhydrater tilbage i din kost.Nogle andre milde bivirkninger forårsaget af lav carb diæt er svaghed, kvalme, svimmelhed og søvnløshed. Sundhed Nyheder siger, at disse negative bivirkninger skyldes også fra kroppen går i ketosis fra manglen på kulhydrater i kroppen.

Alvorlige bivirkninger af en lav Carb kost

WebMD hedder det, at når din krop går i ketosis, de ekstra ketoner i kroppen kan forårsage organer til at mislykkes og medføre nyresvigt, nyresten og gigt.Bortset fra lider af ketose eller for mange ketoner i kroppen, kan personer, der opretholde en lav carb kost i lange perioder også har en øget risiko for forhøjet kolesterol og hjertesygdom, skyldes, at de opfordres til at spise store mængder af protein og hele mejeriprodukter.

Andre overvejelser

Ud over de tilknyttede sundhedsrisici af lav carb kost er det typisk svært for den gennemsnitlige person til at helt skåret ud kulhydrater, selv i den første fase af den South Beach diet, som kun varer et par uger. Lav carb diæter kræver en ekstraordinær mængde af viljestyrke, da kulhydrater er korte på de fleste fødevarer og de er overalt.Lav carb kostvaner er fortsat kontroversielt fordi resultater ses som regel hurtigt efter start kosten; disse resultater kan dog fra at spise mindre mad generelt, fordi der er sådan en grænse for hvad en person kan spise, når du starter denne form for kost.

Bagsiden

På den anden side er der mange mennesker derude, der sværger på den lave carb kost, og mange undersøgelser har været udført at beviser de fordele, der kommer ud af lav carb diæt.Samlet set er det bedst for alle at vurdere hver kost for at finde ud af, hvad der ville virke bedst for dem og hvad de sundhedsmæssige risici er. Den bedste metode til at tabe sig er jo ikke en diæt, men en livsstilsændring. Der er altid risici forbundet med nogen modefænomen kost, og måske en tommelfingerregel vil være at have alt i moderation.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com