Hvordan man kan forbedre Vision med naturmedicin

04/05/2011 by admin

Hvordan man kan forbedre Vision med naturmedicin

Tab af synet eller makuladegeneration, er et meget fælles problem. Hvert år i USA, lider en ud af seks mennesker 55 år gamle eller ældre af en form for vision tab. Makuladegeneration behøver heldigvis ikke at være uundgåelige, fordi gennem naturlige medicin du kan både forbedre din vision og hjælpe med at forhindre fremtidige synstab.

Instruktioner

• Spiser en kost, der omfatter fødevarer rige på antioxidanter lutein og zeaxanthin, som beskytter nethinden fra Macula degeneration som følge af den normale aldringsproces. Sådanne fødevarer omfatter spinat, gulerødder, grønne bladgrøntsager, majs, æg og blåbær juice. Du kan øge absorptionen af disse antioxidanter ved madlavning din fødevarer med olivenolie.

• Drik urtete som er kendt for at forbedre og beskytte vision. Wolfberry, også kendt som goji bær, rig på carotenoider og kan bidrage til at styrke vision. Chrysanthemum og pebermynte er både rig på antioxidanter og kan hjælpe med at reducere presset på øjet, som kan føre til tab af synet. Gingko biloba og eyebright også bidrage til at forbedre vision og forebygge tab af synet ved at øge blodcirkulationen til øjnene.

• Tage pantothensyre, et B-vitamin, der kan bidrage til at forbedre klarhed af synet på så hurtigt som en dag. Tag 300 mg om morgenen under tungen. Pantothensyre kan forårsage øget årvågenhed, så kun tage det om morgenen, da det kan påvirke din søvn.

• Reducere dine chancer for tab af synet på grund af grå stær af at tage regelmæssige kosttilskud vitamin E. Vitamin E er let absorberes i supplement form; Men, jordnødder og jordnødder olie er en nærende og velsmagende naturlig kilde til vitamin E.

• Omfatter naturlig fiskeolie i din kost. Ved at spise mere koldt vand fisk eller at tage fisk kapsler olie hver dag du kan bidrage til at forbedre dit fokus, se farver mere smukt, især om natten, og forbedre nær og langt snæversynethed.

Tips & advarsler

  • Beskyt øjnene af afskærmning dem fra solen med en hat eller UV-filtrering solbriller når de udsættes for stærkt sollys. Hvile dine øjne, når læsning eller arbejder på en computer i lang tid, at tage et par minutter til at lukke øjnene og slappe af.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com