Glukose Intolerance betingelse & symptomer

03/15/2011 by admin

Glukose intolerance (også kendt som præ-diabetes) er en tilstand, der kan opleves uden symptomer overhovedet, eller det kan have flere. Hud udslæt, atlet 's feet, seksuelle problemer og sløret syn er nogle mulige symptomer på denne præ-diabetes tilstand.

Glukose Intolerance defineret

Efter at have spist et måltid, vores mad er fordøjet og glukose er sendt ind i vores blodbanen til at levere energi til forskellige celler i vores krop. Men nogle personer har mindre effektive glukose transport systemer end andre, hvilket resulterer i energi ikke gøre det til kroppens celler efter behov. Hvis glukose gør det ind i cellen, undertiden glukose molekyler er ikke købedygtig levere al den energi, der har brug for cellen. Dette er kendt som glukose intolerance og det betragtes som en præ-diabetes tilstand.

Glukose Tolerance test

En glukose tolerance test eller en hurtig otte timers blodprøve kan udføres for at afgøre, om en person har glukose intolerance--- og hvor alvorlig er det, hvis hun har det. Denne test, kombineret med symptomer opleves, kan hjælpe læger til at diagnosticere betingelsen.

Glukose Intolerance vifte

Ifølge online hjemmeside Central.com med sundhed tyder en otte-timers blod hurtige test, der resulterer i en score på mellem 100 til 126 mg/dL intolerance for glucose. Men denne særlige udvalg ville være for lav til at blive diagnosticeret som Type 2-diabetes, ifølge sundhed Central.

Mayo Clinic adskiller sig om området for glukose intolerance. Ifølge clinic er et blodsukker niveau mellem 140 mg/dL og 199 mg/dL vejledende glukose intolerance, og noget under 140 mg/dL betragtes som normalt.

Ifølge sundhed Central er en person med præ-diabetes (glukose intolerance) en større risiko for at pådrage sig fuld-blæst diabetes senere.

Symptomer

Glukose intolerance symptomer anses for at være mild og er magen til dem, der opleves af Type 2 diabetikere, ifølge den online hjemmeside Research.com med kur. Disse symptomer omfatter fraværende perioder, sløret syn, Candida (en svampeinfektion), og følelsesløshed eller prikken i ekstremiteterne (dvs, fødder, hænder).

Hud og seksuel symptomer

Desuden kan talrige hudsymptomer også opleves. Disse omfatter acne, fodsvamp, udslæt, infektioner, tør og kløende hud, skællende hud, hudsår og en manglende evne til huden til at helbrede.

Seksuelt, kunne kvinder oplever tørhed i skeden, mens mænd måske oplever erektil fiasko. Kvinder, der er glucose intolerante kan også lider af for tidlig overgangsalder eller urinveje infektioner.

Andre symptomer

Overdreven sult, tørst og vandladning er nogle svære symptomer, der kan opleves på grund af glukose intolerance, som er vægtøgning eller tab. Muskelkramper, smerter og svaghed kan også opleves. Glukose intolerance hos børn kan resultere i sengevædning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com