Hvordan skal man behandle med PMDD

10/23/2012 by admin

PMDD eller præmenstruelle dysforisk lidelse, er ekstreme følelsesmæssige problemer i forbindelse med menstruationscyklus. Det er langt mere alvorlig end PMS (Præmenstruelt syndrome) og langt mindre udbredt. Beskæftiger sig med PMDD effektivt kan reducere sin forstyrrende effekt på dit liv.

Instruktioner

Relief fra PMDD

• Besøge din læge hvis du kæmper med depression, moodiness, angst og irritabilitet. Halvfjerds-fem procent af kvinder føler disse følelser i løbet af PMS, men på et overkommeligt niveau. Fem procent af kvinderne får dem i sådan en svær form at de drastisk kan ændre deres liv. Din læge kan hjælpe dig med at afgøre, om du har PMDD og kan ordinere medicin, hvis det er nødvendigt.

• Tage din medicin. Hvis din læge mener, at det er nødvendigt, kan hun ordinere en eller flere af antidepressiva, hormoner, diuretika og anti-angst medicin. Disse lægemidler kan hjælpe dig med at genvinde nogle følelse af emotionel stabilitet og wellness. Din læge kan også råde dig til at tage over-the-counter smertestillende medicin til at afhjælpe smerter forbundet med kramper.

• Overveje terapi. Når du er følelsesmæssigt nødlidende, kan rådgivning og psykiatrisk behandling hjælpe dig med at håndtere dine følelser mere effektivt. De kan også hjælpe dig med at overvåge dine fremskridt eller eventuelt dit behov for forskellige typer af behandling eller medicin.

• Se, hvad du spiser. Selvom vi ikke kender en masse om, hvordan kosten påvirker PMDD, ved vi, at det vi spiser påvirker vores generelle sundhed og stabilitet. Træffe sunde valg og spise i moderation. Holde din vægt i en sund rækkevidde. Begrænse natrium, koffein og alkohol. Tale med din læge om at tage et vitamin eller naturlægemidler supplement.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com