Virkningerne af spilde vand

09/24/2010 by admin

Virkningerne af spilde vand

Selv om alle er klar over, at spilde vand er dårlig, forstår mange mennesker virkelig ikke hvorfor. Ud over en højere vandregning, forlader en vandhane på mens du børster tænder, kan alle tage lange brusebade og giver mulighed for ødelagte sprinklere til lækage hundredvis af gallons har store konsekvenser for miljøet. Der er flere måder vand forbruges i øjeblikket samt flere metoder til at skære ned på dette forbrug.

Beboelsesformål

Verdenssundhedsorganisationen skønner, at en ud af seks mennesker har ikke adgang til rent drikkevand, og ca 3.900 børn dør hver dag på grund af vandbårne sygdomme. Mens bolig vand energiforbrug kun tegner sig for omkring en tiendedel af den samlede vandforbrug, hver lille smule hjælper og hvis alle skulle være samvittighedsfuld omkring deres vandforbrug, mængden af vand gemt ville være betydelige.

Landbrug

Landbrug og dyrehold tegner sig for 75 procent af vandforbruget i dag. Mennesker i hele verden forbruger mere kød end nogensinde før og hvad de kan ikke indser er, at det tager så meget som 15 gange mere vand til at producere et kilo oksekød, end det gør for at producere et kilo af hvede. Tilføj i den stadigt voksende population af planeten og tallene er overvældende. Forbrugerne kan medvirke til at sænke den samlede mængde vand, der anvendes i landbruget ved at integrere flere vegetariske måltider i deres kost og at tilskynde andre til at gøre det samme.

Klimaændringer

Klimaændringer, selv har bidraget til øget vandforbrug, fordi det forårsager wetter våd og mere tørre tørre regioner. Vandreservoirer er ude af stand til at håndtere større flodbølger af vand, og afgrøder og træer ender ofte med visnen eller dø når vandet tørrer op. En anden stor vand forbruger, der kan tilskrives klimaændringerne er, at vestlige regeringer subsidiere vækst af afgrøder til biobrændstof. I 2009 skønnes FN at 2 procent af vand, der anvendes til kunstvanding blev brugt på afgrøder til biobrændstoffer. Med øgede krav til disse afgrøder, kan vandforbruget øge firedoblet.

Industri

Vand bruges i mange af de skridt, der er involveret i fremstilling af produkter, fra fremstilling og forarbejdning til vask og transport. Heldigvis, industrielle brugere er på forkant med bevarelse vandbevægelse. Mange virksomheder, som Coca Cola, er skridt foran regering lovgivning. Sodavand gigant har lovet at reducere vand forbruget med 20 procent i 2012. Hvis forbrugere og erhvervsfolk både opfordrer landmændene til at følge denne tendens, vil verden have vand i mange flere årtier til at komme.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com