Løse spil for kortsigtede problemer med hukommelsen

09/28/2010 by admin

Løse spil for kortsigtede problemer med hukommelsen

Korttidshukommelsen, også kendt som arbejdshukommelsen, er evnen til at huske data, der bruges. I gennemsnit, kan en person huske fem til ni elementer med korttidshukommelsen. Kort sigt hukommelsestab kommer med aldringsprocessen, men det kan også være et symptom på en underliggende tilstand. Hvis du har kortsigtede problemer med hukommelsen, kan løse spil forbedre din evne til at huske din indkøbsliste og andre daglige opgaver.

Elementer på en liste

Opret en liste over ting, du skal gøre eller købe og omfatter op til 10 emner. Læs listen en gang og se på hvert element på listen i mindst 8 sekunder. Lægge listen og nedskrive de elementer, du kan huske. Gentag denne proces flere gange hver dag, ved hjælp af forskellige lister. Test dine evner ved at gå dagligvarer uden en liste.

Matchende par

Ifølge Mindtools forbedre spil som Pexeso eller Mahjong din hukommelse. Disse spil bruge par som kort eller fliser, som du er nødt til at matche ved at kigge på en større gruppe af kort eller fliser. Du kan spille en memory spil ved hjælp af en pakke med spillekort, vælge kun to kort fra hver suite. Bland kortene og læg dem over for tabellen. Vende to kort, og hvis de stemmer overens, fjerne par fra gruppen. Hvis kortene ikke passer, slå dem ansigt og slå andre to kort. Prøv at huske de kort, du tænder for at matche så mange par som du kan.

Ordbilleder

Få et par lykønskningskort, der skildrer enkle billeder som dyr. Ser på et billede, et ord, der beskriver det bedste og visualisere stavningen af ordet. Tag det første bogstav i ordet og sige så mange ord som du kan tænke på at starte med dette bogstav. Øge spillets sværhedsgrad: Luk øjnene og liste over emner, der er i dit værelse, begynder med det bestemt bogstav.

Sammensætte et puslespil

Ifølge hjernen Metrix er puslespil en "hjerne stretching øvelse." At lægge et puslespil sammen kan stimulere dit kort hukommelse. Får puslespil med færre stykker og Arbejd din vej op til mere komplekse gåder. For at gøre aktiviteten mere udfordrende, ser på billedet af den færdige puslespil på boksen, når du begynder at løse gåden, uden at henvise tilbage til det, mens du færdiggøre puslespillet.

Huske kortet

Trække et kort ved hjælp af din fantasi. Du kan oprette en ø eller en skov. Sørg for at medtage nogle detaljer. Lægge kortet og forsøge at genskabe det på et andet stykke papir. Alternativt kan du tage et kig på et billede i en bog for op til 5 minutter og forsøge at tegne billedet, som du husker det.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com