Sådan Treat brænde ofrene

11/26/2012 by admin

Førstehjælp færdigheder er vigtige redskaber til at have. Ud over CPR og Heimlich certificeringer, få træning i førstehjælp for forbrændinger. At vide, hvordan man behandler brænde ofrene er afgørende i tilfælde af en ulykke eller brand. I disse minutter før hjælper ankommer, kunne dit brænde behandling færdigheder hjælpe, brænde ofre. Effektiv indledende brænde behandling kan hjælpe med at bekæmpe infektion og støtte i helingsprocessen.

Instruktioner

• Sørg for, at offeret har en puls og vejrtrækning. Hvis det er nødvendigt, udføre CPR (genoplivningsudstyr) for at genvinde den puls og vejrtrækning.

• Vurdere brænde. Burns er klassificeret i grader og hver grad kræver en anden behandling. Se afsnittet Tips i denne artikel for en fuldstændig beskrivelse af hver type af brænde

• Behandle tredje grad forbrændinger første som disse er den mest alvorlige. Forlade tøj på brænde. Rive det kan forstyrre den skrøbelige væv nedenunder. Hvis en legemsdel er brændt, ophøje det over hjertet til at bremse blodgennemstrømning. Dække brænde med en ren sterile pad fugtet med koldt vand. Hvis en steril pad er ikke tilgængelig brug en ren klud eller et håndklæde. Vente på hjælp.

• Kig på anden grad forbrændinger næste. Opstille koldt vand over området støt i fem minutter. Ikke is det. Dække det med gaze indpakkede løst. Tage en over counter smertestillende medicin som ibuprofen for betændelse og smerte. Medmindre dette brænde dækker et stort område af huden, mere end tre inches, lægehjælp sandsynligvis ikke er påkrævet.

• Næste, opmærksomme på den første grad eller mindre forbrændinger. Behandle disse samme som anden grad forbrændinger. Dog gaze wrap og smertestillende medicin må ikke være nødvendig. Første grad forbrændinger er ofte lindres efter kører dem under koldt vand.

Tips & advarsler

  • Første grad forbrændinger kun påvirker det øverste lag af huden og er den mindst alvorlige. Kig til rødme og inflammation.
  • Anden grad forbrændinger påvirker de øverste to lag af huden. De er kendetegnet ved blærer og hvad Mayo Clinic beskriver som "en intenst røde, splotchy udseende." Smerter med dette brænde er værre end en første grad brænde.
  • Tredje grad forbrændinger påvirker alle hudlag, samt knogle, muskel og fedt. Huden vises sværtede. Det kan også ligne en tør hvid sår. Fordi nerveenderne er blevet ødelagt, er tredjegrads forbrændinger normalt smertefri.
  • Flyt ikke en tredje grad brænde offer hvis det er muligt, så kan forværre de alvorlige kvæstelser. Også undlade rindende vand over sådanne forbrændinger. Det kunne sende offer i chok.
  • Ikke "pop" må vabler på en anden grad brændes. Det udsatte område kan hurtigt blive smittet.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com