Moderne teknikker til bortskaffelse af farligt affald

11/06/2012 by admin

Farligt affald er oftest et biprodukt af industrien. Det er afgørende, at alle disse farlige materialer ikke bare være kasseret men indeholdt så de ikke spreder i luften eller vandet. Ofte begrave farlige materialer er ikke nok, da kemikalier kan sive ned gennem jorden. Nye metoder er ved at blive udviklet til at holde med dette nye problem.

Beskyttende tøj og Gear

HAZMAT eller farligt materiale, dragter er designet til at skabe en uigennemtrængelig barriere mellem den person, der bærer jakkesæt og farlige stoffer. HAZMAT passer filtreret tilluft eller luft fra tanke så materiale ikke vil blive indtaget under respiration. Der er to niveauer af hazmat jakkesæt: A og B. niveau A dragter er ikke lufttæt, så de ikke beskytter mod forurenende affald. Plan B dragter er air tight og beskytte mod luftbårne forurenende stoffer. Brug af varierende niveauer af farlige materialer gear er en central del af sikker bortskaffelse af farligt affald.

Fjernelse & transport

Sikker transport af farligt affald er afgørende. Om solid, væske eller gas, det skal forblive stabil og indeholdt under transporten. Transport af farlige materialer er reguleret af Environmental Protection Agency og andre føderale bureauer som Department of Transportation. Virksomheder og enkeltpersoner skal opfylde reguleringsstandarder som minimum i sikkerhedsforanstaltninger. De kan overgå minimumskrav. Og industrien vokser op omkring sikker håndtering af farligt affald. Så, industriel containere, tankskibe, lastbiler og belægninger fortsætte med at yde større beskyttelse.

Behandling

Farligt affald bruges til at blive smidt væk eller eventuelt forbrændes. Den værste praksis var dumping det i floder, vandløb og søer. Til sidst, begyndte de fleste affaldsprodukter at blive bortskaffet på lossepladser. Deponeringsanlæg teknologi er blevet forbedret, så sandsynligheden for kemiske udvaskning er reduceret. Farligt affald behandles dumpes, normalt ved hjælp af kemiske neutralisering, mekanisk adskillelse af materialer, kontrolleret forbrænding eller en kombination af disse metoder.

Indeslutning

Hvis materialet forbliver farlige, efter det har identificeret, fjernet, transporteres og behandles, må det være indeholdt. Deponeringsanlæg teknikker echniques er langt bedre. Områder af deponeringsanlæg er udpeget for bestemte typer af farlige materialer. De kan blive begravet inde i uigennemtrængelige containere som er fyldt med uigennemtrængeligt underlag fra ler til menneskeskabte hindringer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com