Sådan finder du rammer til at passe linser

09/16/2010 by admin

Sådan finder du rammer til at passe linser

At finde nye rammer for din gamle objektiver kan tage lidt ekstra tid, men det kan spare dig for udgifter til nye linser, som du ellers ville pådrage med en monokel køb. Denne metode er især nyttige, hvis din stil præference forandringer oftere end din recept, eller hvis din gamle rammer mødtes en utidig ende. Look for rammer, der passer til den størrelse og form af dine linser og søge professionel hjælp til at bestemme, om du har fundet en god pasform.

Instruktioner

• Kig på indersiden af broen og arme af dine briller for tre numre. Læg mærke til de to første numre. Det første tal repræsenterer din linse bredde og andet repræsenterer bro bredde. Måle linse højde med en lineal.

• Gå til en optometrist og bede en associeret til at vise dig billeder med samme bro størrelse, 2 mm, og den samme linse størrelse som din nuværende briller. Hvis dine linser er standard (ikke progressive eller bifocals), kan du også se billeder lavet til mindre linser. Optometrist kan skære dine gamle linser passer til din nye rammer.

• Prøve forskellige stilarter og beslutte, som passer dig bedst. Bekræfte med optometrist at din gamle objektiver vil passe og bede om at gøre swap.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com