Mad farvestoffer og hyperaktivitet

10/08/2010 by admin

Mad farvestoffer og hyperaktivitet

Officielt, reaktion på fødevarer farvestof er ikke en allergi. I stedet det er klassificeret som en "intolerance", men for dem, der beskæftiger sig med hyperaktivitet, disse farvestoffer kan forårsage ekstreme reaktioner. Farvestoffer påvirker alle forskelligt, så det er vigtigt at tale med din læge, hvis du er bekymret om hvordan disse ingredienser påvirker dig.

FDA holdning

FDAS holdning er, at mad farvestoffer ikke har nogen tilknytning til hyperaktivitet, da undersøgelser har været usikkert. Men forældrene har rapporteret positive resultater ved at skære ud farvestoffer fra deres børns kostvaner.

Typer af mad farvestoffer

De pågældende farvestoffer til levnedsmidler er dem, der mineraloliebaserede kemiske produkter, ikke naturlige farvestoffer fremstillet af kilder som roer.

Undersøgelser

Den første undersøgelse foretaget på farvestof hævdede, at 20 til 50 procent af hyperaktive børn så betydelige forbedringer efter fjernelse farvestoffer fra deres kost. Efterfølgende studier har vist farvestoffer årsag hyperaktivitet i rotte unger og at farvestoffer påvirker nogle børn beskæftiger sig med AD/HD. Flere undersøgelser af større grupper er behov for resultater at være afgørende.

U.K. frivillige farvestof minder

I Storbritannien, har den mulige forbindelse mellem hyperaktivitet og farvestoffer til levnedsmidler forårsaget fødevareagentur stille virksomheder til frivilligt husker eller stoppe med at bruge seks forskellige fødevarer farvestoffer, ifølge en rapport fra Los Angeles Times.

Mennesker, der berøres

Forbindelsen mellem farvestoffer og hyperaktivitet er blevet undersøgt hos børn, for det meste i forbindelse med dem, der lider af AD/HD. Men ifølge en rapport fra Los Angeles Times, undersøgelser viser, at disse farvestoffer kan forårsage hyperaktivitet selv hos børn uden AD/HD.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com