Colostrum kur mod kræft

10/09/2010 by admin

Colostrum kur mod kræft

Råmælk er den første mad, som et pattedyr producerer for hendes unge, før hun producerer mælk. Det er fyldt med immun-styrke egenskaber for at beskytte og styrke den nyfødte sundhed. Ud over at være en "immunitet mælk" for nye babyer, overveje nogle colostrum at have helbredende egenskaber for kræft. Men dens utraditionelle opdagelse og indledende ulicenseret praksis har forhindret officielle regering og sundhed anerkendelse af råmælk som en kræft kur.

Colostrum bekæmper kræft

Kræftceller findes tilfældigt selv inden for normale raske mennesker. Forskellen er, at deres immunitet fungerer godt til at dræbe kræftceller lang tid før de vokse og sprede sig i hele kroppen.

Råmælk har flere potentielt gavnlige komponenter, der specifikt bekæmpe kræftcellerne. Det har omdanne vækst faktor (TGF) polypeptider. Disse polypeptider kan effektivt bekæmpe kræftcellerne på grund af deres helbredende egenskaber og restaurering. Colostrum indeholder også Laktoferrin, som hjælper med at regulere jern metabolisme og stoppe oxidation. Lactoferrin er et mælkeprotein, der binder og transporterer jern i hele kroppen. Det understøtter også kroppens immunitet gennem sin hæmning af patogener og dens antivirale og antibakterielle egenskaber. Det stopper eller dræber patogener ved at blokere deres jern absorption. Sine jern-hæmmende aktiviteter og dens angreb mod frie radikaler også forhindre vækst eller mindske risikoen for tumorer og kræft.

Colostrum indeholder også phytic syre og Alpha Lactalbumin. Phytic syre er en antioxidant, der også blokerer jern fra kræftceller ligner Lactoferrin aktiviteter. Alpha Lactalbumin stopper kræftcellerne i at vokse, og det får dem til at selvdestruerende eller begå apoptose.

Det siges, at dem, der udvikler kræft faktisk kan have en kompromitteret immunsystem, der ikke er i stand til at udføre den naturlige proces for at dræbe disse skadelige celler. Colostrum kur holder løftet i bestræbelserne på at genoprette immunrespons mod væksten af skadelige, kræft celler, således at kroppen er i stand til at helbrede sig af sine kræft. Kræft er anført, at sprede sig i en svag krop hvis normale forsvar er kompromitteret. Råmælk er den første naturlige mælk, som en mor producerer til sin nyfødte, og ko råmælk sælges kommercielt i supplement form.

Historie

Colostrum som en behandling blev først opdaget og testet af urt Saunders, en landmand, der gennemførte et eksperiment med borreliose og colostrum i en gravid koens yver. Colostrum svarede til den døde Lyme spirochete ved at udvikle antistoffer mod den udenlandske mikroorganisme. Derfor er det sagde at det blev et medium, der produceres en borreliose antibiotikum.

Resultaterne af urt Saunders--hvem blev senere citeret for ikke at have en licens til at praktisere medicin af både NIH og NCI--bedt om uafhængig forskning i var det kendt som målrettet colostrum metode til bekæmpelse af sygdommen. Denne forskning har inkluderet kræft, gigt, multipel sklerose og flere mikroorganismer herunder salmonella og pseudomonas stammer.

Kontrovers

Food and Drug Administration (FDA) har ikke godkendt colostrum behandlinger for kræft eller andre sygdomme. Dens effektivitet som en behandling har ikke været forsket og studerede af National Cancer Institute (NCI), og heller ikke National Institutes of Health (NIH).


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com