Negative virkninger af mælk på kroppen

02/03/2013 by admin

Negative virkninger af mælk på kroppen

Selv om reklamekampagner konstant minde om, at du skal drikke mælk, er mælk ikke godt for alle. Mange bivirkninger kan være forårsaget ved at drikke mælk. Mennesker er de eneste, der drikker mælk fra andre dyr eller efter meget ung alder. Mange mennesker ikke drikke eller bruge komælk og er helt rask uden det.

Ernæringsmæssige fordele

Selvom mælk er designet til baby køer, giver det stadig god ernæring for menneskebørn. Det indeholder fedtstoffer, calcium, kulhydrater, vitaminer, proteiner og mineraler, men indeholder ikke jern, alle indsvøbt i en let at bruge produkt. Mælk kan også hjælpe med urolig søvn, forhindre bly absorbere ind i knogler og tænder, balancere pH-niveau i kroppen, og hjælpe kontrol næringsstoffer gennem cellevægge.

Calcium

Selvom mælk indeholder calcium og vitamin D, indeholder mange andre grøntsager og fødevarer meget mere end beløbet i et glas mælk. Pasteurisering af mælk skærer calciumindholdet i mælk i halve. Mandler, bladgrøntsager grønne grøntsager, sesamfrø og korn indeholder mere calcium end mælk. Kalcium er vigtig for knogler og tænder, hjælper med at regulere hjerterytme, bygger muskler, beskytter os mod blodpropper og kræft i tyktarmen, forhindrer muskelkramper, hjælper med nerve impuls transmissioner og er vigtig i enzym funktion.

Mælk allergi

Dr. Sears hjemmeside beskriver en kontrolleret undersøgelse, der viste ca. 75 procent af børn under 1 var allergisk over for komælk. Denne allergi er generelt overskygget af 2 til 3 år. I yngre børn, kan det medføre flere forkølelse og øreinfektioner. Det kan også forårsage utæt tarm syndrom, fordi det svækker foring i tarmen og forårsager lækage ind i blodbanen. Mennesker med mælk allergi er generelt allergisk over for protein i mælk, men ofte kan spise ost, yoghurt og mælk i bagværk.

Laktose Intolerance

Nogle voksne og børn er laktose intolerant. De har ikke nok laktase enzym til at fordøje laktose i mælken. Hvis der er for meget laktose i de indtagne fødevarer til den tilgængelige laktase i tarm foring, får de gas, oppustethed, diarré og mavesmerter. Laktose intolerance kan også forårsage hovedpine, dårlig ånde og træthed.

Farerne ved rBGH og antibiotika

Mange mælkeproducenter bruge rBGH til at øge mælkeproduktionen i køer. Hormonet forårsager betændelse i yveret hos køer, som kan kontaminere mælk fra udskilles pus. Antibiotika, der anvendes til behandling af betændelse kan også komme ind i mælk levering. Mælk fra rBGH-behandlede køer har også IGF-1, som er en insulin-lignende vækstfaktor. Undersøgelser rapporterede i "Videnskab" fra Harvard School of Public Health og Brigham and Women's Hospital viste, at denne vækst faktor kan øge risikoen for prostata kræft med 4,3 procent.

Sygdomme forbundet med mælk

Salmonella, e. coli, bakteriel forurening, stafylokokker infektioner og nogle kræftformer har været knyttet til mælk. I en undersøgelse fra "British Medical Journal", blev et stort udsnit af mælk drikker i Norge fulgt i 11 1/2 år. Denne undersøgelse viste, at mennesker, der drak tre glas sødmælk om dagen havde en dobbelt stigning i æggestokkene og lungekræft, og en stigning i prostata cancer.

Være en kyndig forbruger

Mælk kan gøre en krop godt, men negative bivirkninger kan forekomme, når alt for meget mælk der forbruges. Den anbefalede daglige tilførsel er tre otte-ounce glas mælk om dagen. Spise en velafbalanceret nærende kost og ikke stole på mælk til alle dine ernæringsmæssige behov.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com