Om motoriske enheder

03/26/2013 by admin

Om motoriske enheder

Kort sagt, er motor enheder, hvad giver vores krop til at flytte. De er aktiveret og kontrakt når de har været signaleret af kroppen til at gøre det, og som en velsmurt maskine, vil en motorenheden signalere en anden motor enhed inden for denne muskel, og så videre indtil alle disse sammentrækninger forårsage muskel til at flytte. Selvom motor enheder har et par funktion dele og kan variere fra muskelfunktion og størrelse, de er uden tvivl en vigtig del af vores kroppe.

Funktion

En motor enhed består af et motorneuron og muskelfibre, der tilhører en enkelt muskel. Når en motorenheden opfordres til, kontrakt alle fibre i den. For at gøre en muskel, flytte, fibre inden for alle vil de motoriske enheder af denne muskel gruppere og kontrakt. Denne større gruppe af motor enheder er almindeligvis omtales som en motorenheden pool.

Størrelse

Afhængig af musklen, kan motor enheder variere i størrelse. Deres størrelse afhænger af antallet af fibre, der udgør hver enhed. Større muskler har naturligvis typisk flere fibre og større motor enheder. For eksempel, er en af de stærkeste muskler i kroppen låret. Det er også en af musklerne med de fleste muskelfibre.

Funktioner

Muskelfibre, der udgør en motorenheden kan findes i hele denne kropsdel '' s specifikke muskler. Disse fibre er ikke typisk side om side, men kan være placeret i umiddelbar nærhed af andre fibre. Stærkere eller større muskler har tendens til at have disse fibre spredes i hele deres landskab. Mindre muskler kan have mindre fibre, der dækker mindre af den muskel område. Motoriske enheder findes overalt i hele kroppen, dog. De er til stede uanset hvor en muskel er til stede - som i den menneskelige krop, er stort set overalt.

Tidsramme

Motoriske enheder kan falde som en muskel bliver svag på grund af alder, traumer, sygdom eller andre skader. Dette sker som motoriske neuroner er degressiv, hvilket også reducerer antallet af motoriske enheder, der udgør en muskel. I den neuromuskulære sygdomme myopathy, motor enheder kan der også blive beskadiget som motoriske enheder bliver mindre, mens flere motoriske fibre begynder at dø. Det faktiske antal af motor enheder forbliver nogenlunde konstant, dog, indtil og medmindre myopathy forskud til en meget alvorlig tilstand.

Størrelse

Mængden af fibre findes i motorenheden afhænger af størrelse og anvendelse af musklen. Større muskler, der har mindre præcise bevægelser består af flere fibre end mindre muskler med meget specifikke bevægelser. For eksempel, vil en motor enhed inde i øjet normalt indeholde to til tre fibre, med kun tre til fem motor enheder bosat i hele øjet. Lægmusklen, kan dog have mellem 1.000 og 2.000 motor fibre pr. motorenheden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com