Bivirkninger af CoQ10 kosttilskud

09/13/2010 by admin

Coenzym Q10 er en kraftfuld antioxidant sammensatte findes i alle dele af kroppen. CoQ10 kosttilskud er for nylig blevet populære supplerende behandlinger for mange sygdomme, herunder kongestiv hjertesvigt, hypertension, kræft og endda hjertestop. CoQ10 har relativt få bivirkninger og er generelt betragtes som sikre.

Maveonde

Kvalme, halsbrand og mavesmerter er blevet rapporteret som bivirkninger af CoQ10, men disse er generelt milde og forsvinder uden behov for behandling.

Appetit undertrykkelse

Nogle mennesker har rapporteret nedsat appetit mens du tager CoQ10. Appetit reduktion kan være skadelig for patienter, der er undervægtige eller lider af underernæring.

Interaktion med kemoterapi

Mange former for kræftbehandling er afhængige af frie radikaler til at ødelægge kræftceller. Antioxidanter beskytter kroppen mod skader forårsaget af frie radikaler men uforvarende kan reducere effektiviteten af kemoterapi.

Leverproblemer

Store doser af CoQ10 kan, teoretisk, beskadige leveren og omkringliggende væv. Mennesker med leversygdom bør diskutere CoQ10 med deres læger før det.

Graviditet og ammende

Virkningerne af CoQ10 på graviditet og amning er endnu ikke forstået. Gravide og ammende kvinder rådes til at undgå CoQ10 kosttilskud, medmindre andet er bestemt af en læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com