Levertransplantation restitutionstid

09/23/2012 by admin

Levertransplantation restitutionstid

Da alle reagerer på en levertransplantation forskelligt, er det svært at lokalisere længden af en standard tilbagebetalingsperioden. Trods denne begrænsning eksisterer nogle generelle retningslinjer om varigheden af hvert trin i gendannelsesprocessen.

Intensiv afdeling

Det første trin af inddrivelse fra en levertransplantation indebærer tilbringe et par dage i intensiv afdeling, ifølge Mayo Clinic. Du kan forvente at blive flyttet til en anden del af hospitalet, når du er stabil.

Hospitalsophold

De fleste mennesker bruger i gennemsnit en til tre uger at inddrive på hospitalet efter en levertransplantation, ifølge det nationale fordøjelsessystemet sygdomme Information Clearinghouse. UCSF Medical Center bemærker, at denne periode kan vare så længe som otte uger for nogle patienter.

Komplikationer

Omkring 80 til 90 procent af transplanterede lever arbejde i mindst et år, men der er et par komplikationer, der kan bremse eller fare for inddrivelse, herunder organafstødning, tilbagelevering af den leverlidelse, der nødvendiggjorde din transplantation og trombose, ifølge den nationale fordøjelsessystemet sygdomme Information Clearinghouse.

Fuld helbredelse

Lever transplant opsving tid spænder bredt fra person til person; MedlinePlus sætter den gennemsnitlige opsving periode på 12 uger. Fuldt gendannede patienter fortsat har årligt eftersyn og tage visse lægemidler for resten af deres liv.

Årsager til området i inddrivelse gange

Restitutionstid varierer baseret på kvaliteten af dit helbred før din hårtransplantation og om hvordan din krop reagerer på din levertransplantation, ifølge University of California Medical Center.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com