Nitricum bivirkninger

07/03/2011 by admin

Nitricum og andre homøopatiske lægemidler falder uden godkendelse af den amerikanske Food and Drug Administration (FDA), at fjerne uvildig vurdering af potentielle bivirkninger. Og da de fleste producenter foretrækker at minimere potentielle bivirkninger af produkter bliver solgt, dette sætter forbrugerne i en ugunstig situation, især når nogle produkter som nitricum er udråbt som ikke forårsager bivirkninger.

Nitricum

Nitricum (Argentum Nitricum, Nitricum Acidium), en homøopatisk behandling er tilgængelig i væske og sukker pellets ifølge online hjemmeside Amazon.com. Det bruges til at behandle mange forskellige typer af sygdomme, herunder demens, ifølge University of Maryland Medical Center.

Bivirkninger

Fordelen ved at vælge homøopatiske behandlinger over receptpligtig medicin formodes for at være på grund af bivirkninger. Denne behandlingsmulighed er udråbt som et lægemiddel fremstillet af natur---ikke mand lavet---så det fungerer sammen med en persons krop til at hjælpe med at stimulere det for at forsvare sig mod sygdom og sygdom, ifølge den online hjemmeside Wellsphere.com.

Men i Amerika, den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) behøver ikke at godkende homøopatiske behandlinger, før de er stillet til rådighed for forbrugerne til at købe online eller off en butikshylder. Derfor, bivirkninger---hvis ikke let afsløres på emballage etiketter---er ikke gjort kendt for potentielle forbrugerne forud for deres anvendelse.

Potentielle bivirkninger

Da homøopatiske behandlinger ikke behøver at være godkendt af FDA--- eller opfylde samme krav som receptpligtig medicin gør---er potentielle bivirkninger relativt ukendt for nitricum (og andre urter, kosttilskud og homøopatiske lægemidler).

Dette rejser en bekymring for personer, der kan have bivirkninger, som skyldes kombinere homøopatisk medicin som nitricum med ordineret medicin, der tager mere end den anbefalede dosis af nitricum.

Homøopatisk behandling: Som en Vaccine?

According to Holistic Online.com, homeopathic treatments work like vaccines: they introduce a small portion of the offending "poison"---be it bee or snake venom, or even compounds of diseased tissues---which prompts the body to fight off the offender on its own, building up an immunity to it.

Men vacciner er omhyggeligt lavet og overvåget af en strenge proces i USA (herunder læge administration), endnu homøopatiske behandlinger undergår ikke de samme strenge procedurer, øge risikoen for at nogle producenter ikke kan træffe de nødvendige forholdsregler--- eller ordentligt mærke deres produkt---i overensstemmelse hermed. Derudover vacciner bære en slags potentielle bivirkning og brugere er opmærksomme på disse muligheder før brug. Det er ikke tilfældet med homøopatiske produkter som nitricum.

Betydning

Umiddelbart da homøopatiske behandlinger som nitricum er fremhævet som værende "bivirkning gratis" oplysninger om det modsatte kan ikke findes for at modbevise denne påstand, forlader forbrugerne for at tage varen på deres egen risiko.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com