Loppe-produkter til hjemmet

07/07/2011 by admin

Loppe-produkter til hjemmet

Lopper er ikke kun en grim plage hen til jeres pets, men kan skabe ravage i dit hjem. Heldigvis er der mange loppe-produkter til hjemmet, der kan dræbe en allerede foreliggende loppe angreb og forhindre en i at opstå i fremtiden. For med held at styre loppe befolkningen i dit hjem og dit kæledyr, angribe problemet med flere loppe produkter at hver arbejde på forskellige måder at holde din home loppe gratis.

Kemiske produkter

Kemiske produkter er en af de mest almindelige loppe behandlinger anvendes af boligejere. Populære kemiske loppe fjernelse produkter omfatter sprays, foggers, pulvere og shampoo. Bruge en aktuel loppe behandling for dit kæledyr til at dræbe lopper og forhindre ham i at bære lopper i dit hjem. Hjem foggers, pulver og spray kan bruges på gulvtæppet, træ og møbler til at dræbe lopper og loppe larver, der er til stede til at forhindre loppe angreb. Kemiske loppe produkter bør anvendes i moderation for at forhindre giftige oprustning opstår i dit hjem.

Naturlige behandlinger

Naturlige behandlinger kan bruges uafhængigt af hinanden til at dræbe lopper, men ved hjælp af naturlige behandlinger i forbindelse med andre loppe produkter til hjemmet vil arbejde mere effektivt. Pulveriseret pyrethrum stammer fra tørrede pyrethrum blomsterhoveder virker ved at lamme loppe, i sidste ende fører til død. Mad grade diatoméjord er også en populær naturlige loppe behandling. Diatoméjord kommer fra de fossile rester af gamle alger. Det er skarpe overflader pierce kroppen af loppen fører til dehydrering og død. Det er sikkert at bruge ikke blot i dit hjem, men på dit kæledyr.

Loppe fælder

Der er en række loppe fælder på markedet, der kan placeres rundt om i hjemmet til at tiltrække og dræbe lopper. De fleste loppe fælder stik i en standard elektriske stik. Et lille lys arbejder for at tiltrække lopper til fælden, hvor de bliver hængende på klistret papir, der er fastgjort under lys. Nogle loppe fælder kan omfatte en gel eller flydende stof, der vil drukne loppen, når de træder fælden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com