Hvor hen til hjælp til akut pleje patienter sove

09/07/2012 by admin

Akut pleje indstillinger, som omfatter alle typer af intensiv eller kritiske pleje enheder på et hospital, kræver patienter overvåges døgnet rundt. Men dette overvåget pleje og de værktøjer, det kræver afbryde søvnmønster og forhindre patienter får tilstrækkelig hvile. Begynder i slutningen af 1900-tallet, har rapporter som den, der af Nancy Redeker i bind 32 af 2004 tidsskrift for sygepleje stipendiet, dokumenteret denne afbrydelse, dens negative virkninger på patientens velvære og behovet for at finde løsninger, der kan forbedre patientens resten.

Instruktioner

At fjerne søvn afbrydelser

• Give grupperet pleje. Pårørende i akut pleje indstillinger kan reducere natlig søvn afbrydelse af klyngedannelse pleje, en teknik i det tidlige 21. århundrede støttet af forskere som Ahmed BaHammam i bind 10 af søvn og vejrtrækning 2008. Med metoden grupperet pleje sundhedsleverandører besøger ofte patienten værelser mindre men udføre flere opgaver i et besøg til alow længere sove perioder. Monitorer, skærme og andre teknologier lade udbydere overvåge sovende patienter uden indtastning af værelser.

• Reducere støj forstyrrelser. Bippende skærme i akut pleje indstillinger, er sundhed udbyder personsøgere, hospital intercom annonceringer og ringende telefoner blot nogle af de lyde, der vågner akut pleje patienter. Ved hjælp af vibration indstillinger på personsøgere, kan telefoner eller skærme reducere nogle af de forstyrrende lyd.

• Tillad længere sove i dagtimerne. Som rapporteret af BaHammam, akut syge patienter har dokumenteret ændringer i deres søvnmønster og måtte hvile bedre i løbet af dagen. Personale disse ændringer ved at reducere dagtimerne afbrydelser kan give disse patienter sove bedre kvalitet end de få nocturnally.

Tips & advarsler

  • Hvis en ven eller et familiemedlem medlem er i akut pleje omgivelser, kan du hjælpe, tilskynde bedre søvn ved at bringe komfort fra hjemmet for at reducere stress og dække lyde. For eksempel, foretrukne cd'er eller endda en hvid støj maskine kan dæmpe gangen lyde, og en pude fra patientens egen seng kan være beroligende.
  • Især i akut pleje indstillinger, skal patienterne være tilgængelige for deres behandlere på alle tidspunkter. Hvis du er bekymret for søvn i en akut syg patient, Diskuter nogle bekymringer og forslag med hospitalspersonalet.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com