Hvordan til at gøre øvelser for bygningsfejl

09/18/2012 by admin

Hvordan til at gøre øvelser for bygningsfejl

Bygningsfejl henviser til en vision problem, der er forårsaget af en uregelmæssigt formet hornhinde eller en uregelmæssigt formet linse. Den gennemsigtige kuppelformet membran dækker forsiden af øjet kaldes hornhinden at hjælper med øjet fokus linse, som er placeret bag den farvede del af øjet hjælper øjet til at se objekter op tæt og langvejs fra. Hvis begge disse øje strukturer er defekte, vil vision blive forvrænget eller sløret på alle afstande, ledsaget med hovedpine eller øjet stamme.

Instruktioner

Hvordan til at gøre øvelser for bygningsfejl (del I)

• Find et roligt sted hvor du kan udføre denne beroligende aktivitet. Sidde komfortabelt, luk øjnene og slappe af. Træk vejret let og tillade dit sind til at slappe af. Klem ikke dine øjenlåg, når du lukker øjnene. Luk det så skånsomt som muligt. Tillad øjnene at hvile i ca 3-5 minutter. Denne aktivitet vil bidrage til at afhjælpe anstrengelsen ved at afslappe øjet muskler.

• Sidder behageligt på en stol, tilbage lige og hals i en neutral position. Hænder på dit skød, slappe af din krop, og forsigtigt lukker øjnene. Inhalere og gradvist udvide eller vippe hovedet bagover, som du udånder. Derefter bringe hovedet tilbage til centrum. Inhalere igen og langsomt flex eller vippe hovedet frem som du udånder. Med hovedet placeret tilbage til centrum, inhalerer og gradvist vippe dit hoved til venstre som du udånder. Gentag den samme procedure, som du vippe hovedet til højre. Dit ansigt skal stadig rettes til forsiden, som du vippe hovedet sidelæns.

• Gør hals øvelse som et supplement til dit hoved vippe aktiviteter. Med din stadig forsigtigt lukkede øjne og hals i frigear, tag en dyb indånding og langsomt dreje hovedet til venstre som du udånder. Holdning hovedet tilbage til centrum, indånde igen og dreje langsomt hovedet til højre som du udånder. Dit ansigt kan rettes til venstre eller højre, som du tænder dit hoved på begge retninger. Så gør hals cirkler, indånder du rotere din hals til den ene side og udånder som du rotere det til den modsatte side.

• Afslut din hoved vippe og hals aktiviteter med enkle skulder øvelser. Rul din venstre skulder til forsiden 5 gange og derefter rulle det på den modsatte retning (bagud) 5 gange så godt. Gør det samme for den højre skulder. Derefter roll både din skulder 5 gange på forsiden og 5 gange på bagsiden.

• Fortsætte træningen skulder ved at gøre ophøje og slip teknik. Inhalere som du langsomt løfte dine venstre skulder og derefter udånder som du bringe det ned igen. Gør det samme på din højre skulder. Derefter inhalere igen og løft begge dine skuldre og udånder som du langsomt bringe dem tilbage til normal position. Disse øvelser er fremragende måder til at øge blodforsyningen til dine øjne samtidig holde dem sund og plejet.

• Hænge et blødt greb eller klemme bolden over loftet eller i mellem døren. Justere streng ovenfra, op til niveauet af brystet, og lad bolden suspendere fra denne højde. Så tag dine kontaktlinser eller briller og stå foran bolden. Bede nogen om at placere sig foran dig, tage bolden og flytte den længere væk fra dig.

• Bede din partner om at slippe kuglen. Som bolden gynger i din retning, undvige din krop sidelæns væk fra bolden uden at flytte fødderne. Gør denne øvelse så mange gange som du kan. Denne aktivitet forbedrer koordineringen af dine øjne og også hjælper med at øge sin evne til at fokusere på hurtige objekter

• Udføre nær og fjern fokusere øvelse. Denne øvelse bør ske i et sted hvor der er ingen distraktioner. Hvad jer savn her er et objekt, som du kan fokusere på nært hold og et objekt, som du kan fokusere på afstand. For din objekt på tæt hold, kan du enten bruge en pen eller dine egne fingre. For din fjernt objekt, ser for en stabil, såsom en pæl eller et træ, der er langt væk fra dig. Når du er alle indstillet, tage dine kontaktlinser eller briller ud og starte øvelsen.

• Hold din pen stabil på omkring 6 inches væk fra dig næse. Stirrer og holde dit fokus på pennen i 5 sekunder. Skift din fokus på din fjernt objekt og lave dine øjne på det i 5 sekunder. Gentage dette skiftevis nær og langt fokus metoden så mange gange som du kan. Denne øvelse er gavnligt for dine øjne linser, efter en lang bog Læs eller computer arbejde.

Hvordan til at gøre øvelser for bygningsfejl (del II)

• Udføre et øje afspændingsøvelse efter at gøre visse eye Matskive aktiviteter. Sidde komfortabelt i et stille sted. Derefter gnide håndfladerne sammen indtil de føles varm. Forsigtigt lukker øjnene, kop begge dine hænder, og placere din varme palms over øjnene. Dine øjne bør cupped området af dine håndflader. Undgå at sætte pres på dine øjne som du vedlægge dine øjne med dine håndflader.

• Sørg for at ikke dække du næse for at undgå hæmmer din vejrtrækning. Det er vigtigt at holde kanterne af håndfladerne cupped tæt på overfladen af dit ansigt. Fingrene bør holde sig sammen til ikke tillade nogen stråle af lys til at passere gennem det og indtaste dine øjne. Mens dine øjne er lukket og dækket, forsøge at blot fokusere på sorte. Slappe af dit sind, slappe af hele dit system og trække vejret med lethed. Bare lade dine øjne muskler til at hvile i ca 3 minutter eller mere. Gentag denne procedure 3 til 5 gange.

• Stående eller siddende, hold din ryg straight, og hals i neutral position. Forestil dig stirre på en enorm ur, på udkig ligeud med hovedet bliver meget stadig. Næste, langsomt slå op som du kan på 12 klokken time mark uden at bevæge hovedet. Når du føler dig strækket i dine øjne, holde positionen for 2 tæller og bringe dine øjne tilbage til at centrere. Derefter udfører den nøjagtige samme procedure fra 1o' ur til 11 timers mærke din imaginære ur.

• Husk altid bringe dine øjne tilbage til center, før du fortsætter til næste time-mærket. Efter at gøre det hele med uret cyklus, Udfør samme procedure, men denne gang gøre det mod uret. Dette er en fremragende styrke øvelse til din okulære muskler og du kan udføre dette med lukkede øjne. Glem ikke at tage dine briller eller kontaktlinser ud, når de udfører denne aktivitet.

• Slap af dine øjne efter at gøre clock time mark motion (skridt 3 og 4). Tillad øjnene til at slappe af ved at se på noget fra hvor du på. Ser man på objekter på afstand vil hjælpe med at lette du øjet muskler, lindre det fra stamme. Efter gør indeværende nemlig omkring 3 til 5 minutter, kan du yderligere slap af dine øjne ved at udføre trin 1 og 2, hvor du kop dine øjne med håndfladerne varm. Du kan også lukke øjnene og gradvist gøre en figur 8 med dit hoved. Udføre dette afslappende metode i 3 minutter eller mere og indarbejde det med rytmisk vejrtrækning.

Tips & advarsler

  • Konsultere lægen øje før du laver nogen af disse øjet øvelser. Det er langt sikrere at vide, hvis disse aktiviteter kan være til hjælp for din tilstand at undgå yderligere skader.
  • Eye øvelser bør ske i et værelse, der er godt oplyst. Undgå at gøre det i et område med en alt for iøjnefaldende lys, for det vil kun belaste dine øjne endnu mere.
  • Hvis du er for træt til at gøre træningen øje i slutningen af dagen, bare lade øjnene hvile. Få god nats søvn og gør dit øje motion om morgenen.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com