Naturlige helbredelsesmetoder for Hepatitis C

09/28/2012 by admin

Hepatitis C er en alvorlig, kronisk leveren syge forårsaget af en virus. Transmitteres først og fremmest om kontakt med inficeret blod, Hepatitis C har ingen vaccine og er den mest alvorlige af seks hepatitis virus (de andre er A, B, D, E og G), med mange tilfælde slutter med leversvigt, skrumpelever, kræft og død. Mens konventionelle behandling findes, er der også en række alternative og naturlige metoder anses for gavnligt for leveren sundhed, således svække virkningen af Hepatitis C.

Symptomer

Mens sygdommen producerer typisk ingen symptomer i sin vorden, kan dens senere faser være kendetegnet ved symptomer som utilpashed, kvalme, opkastning, gulsot (gulfarvning af hud og øjne), tab af appetit og feber. Det er muligt, men at der er ingen symptomer selv i de senere stadier af sygdommen. Når alvorlige eller venstre ubehandlet, kan Hepatitis C resultere i alvorlige leverproblemer, hvoraf mange kan føre til døden.

Millk tidsel

Silymarin, et uddrag fra anlægget mælk tidsel har været anvendt siden det sekstende århundrede til at behandle en række leversygdomme. Tilsyneladende gavnlige ved medvirken i stimulering af de enzymer, der arbejder med leveren til at angribe farlige giftstoffer, kun små undersøgelser er blevet udført for at teste dens effekt i behandling af leveren betingelser, hvoraf ingen fokuseret på studiet af marietidsel og hepatitis C. En undersøgelse foretaget af agenturet for Healthcare Forskning og kvalitet konkluderede, at fordele og effekten af milk thistle ikke klinisk etableret, og som sådan mere forskning er nødvendig.

Mulige bivirkninger af marietidsel ekstrakt omfatter kvalme og diarré, følelse af oppustethed eller gas og eventuelle allergiske reaktioner. Som sådan er det altid klogt at diskutere brugen af marietidsel som en supplerende behandling for Hepatitis C.

Andre naturlige behandlinger

Mens marietidsel er tilsyneladende den mest effektive naturlige behandling, undersøgelse af andre mulige naturlige behandlinger findes. Mens disse kan være gavnlig i behandling af leveren, er der ingen afgørende beviser vedrørende deres effektivitet og sikkerhed i behandlingen af patienter med Hepatitis C.

Disse omfatter ginseng, thymus ekstrakt og kolloid sølv, hvor sidstnævnte kan have potentielt alvorlige bivirkninger. Glycyrrhizin, et uddrag af lakridsrod, der er blevet studeret i USA, og der er nogle beviser støtter det effektivitet; og urteekstrakter Laktoferrin, TJ-108, schisandra og oxymatrine, som alle kræver yderligere undersøgelse for at fastlægge deres effektivitet. En pilotundersøgelse featured i "Japan Journal of kræft Research" identificeret lactoferrin som et potentielt effektiv metode til behandling, selv om yderligere forskning er nødvendig. Derudover, foreslog en undersøgelse fundet i "Kinesiske Journal af hepatologi", at oxymatrine er en effektiv anti-Hepatitis C agent in vitro om yderligere undersøgelser er nødvendige for at bevise sin langsigtede effektivitet.

Livsstil behandling

Hvis diagnosen Hepatitis C, kan en række livsstil behandlinger og forebyggende foranstaltninger hjælpe afværge følgerne af sygdommen. Disse omfatter regelmæssig motion og en ordentlig kost, at fjerne alle alkohol, og at undgå potentielt leveren-skadelige stoffer, såsom acetaminophen.

Forebyggelse af spredning af sygdommen er afgørende, og som sådan deler tandbørster og barbermaskiner, samt at sikre den rette pleje af sår og skrammer at undgå blod kan komme i kontakt med nogen andre er af den allerstørste betydning.

Advarsler

Mens disse former for behandling kan hjælpe med symptomer og bidrage til at beskytte leveren, bør de ikke bruges som en erstatning for konventionel medicin. Ingen af disse behandlinger er blevet godkendt af den amerikanske Food and Drug Administration som behandling for Hepatitis C, og derfor bør drøftes med en læge før du bruger nogen af dem. Derudover nogle naturlægemidler kosttilskud har været kendt for at rent faktisk skade leveren i stedet for at fremme sin sundhed (kava og kulsukker, for eksempel), og som sådan alle naturlægemidler behandlinger bør være nøje undersøgt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com