Hvordan man kan lette en kløe hovedbund

08/22/2012 by admin

Hvordan man kan lette en kløe hovedbund

En kløe hovedbund kunne drive jer halvtosset. Selv om kløen kan være intens, er skrabe dit hoved hele tiden i offentligheden en sociale faux pas. Da en række betingelser kan forårsage er kløende hovedbund, bestemme kilden til kløe det første skridt til at kurere den. Betingelser som mindre som skæl eller så alvorlig som en autoimmun sygdom, såsom lupus kan forårsage en kløende hovedbund. Skæl, lægeligt kaldes seborrheic dermatitis, er den mest almindelige årsag til kløende hovedbund, ifølge webstedet bedre medicin.

Instruktioner

• Undersøge din hovedbund. Hvis problemet er så indlysende, som skæl eller en parasit infektion såsom hovedlus, kan du behandle problemet med over-the-counter medicin. Hvis du ikke kan visualisere din hovedbund godt, spørge en god ven til at tage et kig. Check for hud rødme, inflammation, acne eller andre udslæt, der kan forklare den kløe.

• Behandle en indlysende årsag. Skæl, prøv medicineret shampoo lavet til at behandle betingelsen. Hvis du finde parasitter eller æg kaldet nits knyttet til dit hår, prøv en over-the-counter hovedlus medicin, vask alle sengelinned, håndklæder og tøj i varmt vand, der når 128.3 Fahrenheit og placere elementer, der ikke kan rengøres i forseglede plastposer for to uger, Centers for Disease Control og forebyggelse anbefaler.

• Anvende dine detektiv færdigheder hvis årsag til kløende hovedbund er ikke indlysende. Hvis du for nylig skiftede til et nyt organ vask, hårspray, gel eller shampoo, kunne det nye produkt forårsager en allergisk reaktion. Stoppe med at bruge et produkt, der kunne være årsag til kløe.

• Vælg shampoo og balsam til tørt hår, hvis du ikke kan se en indlysende årsag for din kløende hovedbund. Skyl dit hår to gange for at sikre, du har fjernet alle de rester, der kunne irritere din hovedbund. Ikke tør dit hår på høje indstillinger eller bruge hot ruller, hvis det er muligt. Hvis kløen er svær, kan du prøve kolde komprimerer på din hovedbund til at lindre kløe.

• Besøge din læge og få ham til at tage et kig, hvis enkle foranstaltninger ikke klart op, kløe, eller hvis du bemærker en usædvanlig udslæt på din hovedbund. Du kunne have psoriasis, en autoimmun hudsygdom, der forårsager fortykkede hudlæsioner der kan vises på hovedbunden. Du kan også have diskoid lupus erythematosus, en autoimmun sygdom, årsager hovedbund læsioner.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com