Hvordan man kan reducere kalorier til at tabe sig

06/12/2012 by admin

Hvordan man kan reducere kalorier til at tabe sig

Der er mange fad kostvaner og piller hævder at hjælpe mennesker med at tabe en betydelig mængde af vægt i en meget kort periode. For at tabe sig og bevare vægttabet, er det imidlertid nødvendigt at reducere dit kalorieindtag og øge din træning på et konsistent grundlag. Lære om et par velkendte metoder til at reducere kalorier til at tabe.

Instruktioner

• Lav en liste over alle dine fødeindtagelse for en typisk uge og antallet af kalorier i hver mad/drikke, som du spiser. Se ressourcer for hvordan man beregne antallet af kalorier i fødevarer.

• Træffe afgørelse om et realistisk mål. Ifølge "Hvordan til at tabe sig den sunde måde" anmeldt af John Pillinger, GP, som en generel regel, spise 300 til 500 færre kalorier hver dag bør resultere i en 1 til 2 lb. vægttab pr. uge. Hvis du er tungere eller har en meget høj-kalorie kost, kan du overveje yderligere sænke dit kalorieindtag, men sørg for at spise mindst 1.500 kalorier om dagen.

• Skær ned på din fødeindtagelse i små og håndterbare intervaller ved at tage handling, såsom at reducere størrelsen og antallet af snacks du spiser, at tage ikke sekunder og forlader en del af dit måltid dele på din tallerken.

• Erstatte højt kalorieindhold fødevarer med lavere kalorieindhold fødevarer, som du stadig finde velsmagende, som grøntsager, hytteost, pocheret hvid fisk og linser. Se ressourcer for en mere komplet liste over lavt kalorieindhold fødevarer.

• Kokken derhjemme og kun spiser ud ved særlige lejligheder. I almindelighed, serverer restauranter større portioner, som har langt flere kalorier end du ville lave mad til dig selv.

• Stop drikke dine kalorier. Sodavand, juice, øl, alkohol og endda smoothies alle indeholder et stort antal kalorier. Ved at erstatte højt kalorieindhold drikkevarer med vand, vil du miste vægt.

• Holde styr på dine fødeindtagelse og vægt ved at holde en fødevare journal og vejer dig selv ugentligt, således at du ved hvor meget vægt du har mistet og få viden om mad, du spiser.

Tips & advarsler

  • Ikke blive afskrækket, hvis du ikke kan se enorme mængder af tab straks. I det lange løb, vil reducere dine kalorier på en sund måde resultere i et større vægttab. Ud over at reducere kalorier, vil herunder motion i din daglige rutine øge mængden af vægt vil du tabe.
  • Ikke skære morgenmad som en måde at tabe vægt. Du vil ende op spise kalorier (plus mere) hele dagen.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com