Forstørret prostata & rygsmerter

06/07/2012 by admin

Prostata er en kirtel, der er en del af reproduktive og urin-systemer i en mands krop. Prostata vokser med alderen, og denne vækst kan forårsage problemer i urin og reproduktiv og endda til området lavere-back.

Aging

Når mænd bliver ældre, bliver deres prostata større så prostata presser mod urinrøret. Prostata vækst betragtes som en naturlig del af modningen.

BPH

Benign prostatahypertrofi (BHP) er betegnelsen for en forstørret prostata. At have BPH er ikke en indikation af kræft, og heller ikke øger det risikoen for denne sygdom.

Prostata Cancer

Smerter til nederste tilbage, der er knyttet til prostata er et symptom på kræft. Rygsmerter, at resultaterne fra prostatacancer normalt dukker op i de senere stadier af denne sygdom.

Knogle metastaser

Når kræft metastaserer, breder det sig til nye områder af kroppen. Prostata metastasizes primært inden for skeleton, og det danner læsioner på knoglerne. Lavere rygsmerter er normalt et resultat af metastaser af sygdommen.

Behandling

Kiropraktorer behandler lavere back pain vedrørende prostatakræft. De bruger hormonbehandlinger og kemoterapi til at afhjælpe situationen, når kræften har ramt området knogle.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com