Medicare del D overholdelse

05/28/2012 by admin

Centers for Medicare & Medicaid Services (CMS) fører tilsyn med Medicare del D planer. Medicinalfirmaerne kontrakt med CMS til at tilbyde en del D planer for Medicare modtagere. Kontraherende med CMS kræver overholdelse af strenge retningslinjer, der dækker marketing og administration af del D planer.

Tilmelding

Medicare modtagere kan tilmelde i del D planer kun på bestemte tidspunkter af året. For at forblive i overensstemmelse, skal planer rapportere tilmeldinger og disenrollments til Medicare.

Adgang til recepter

Planer skal rapportere apoteket adgang til Medicare. Afhængigt af området planen serverer kan denne adgang omfatte langtidspleje udbydere og hjem behandlere. Alle Medicare modtagere skal have adgang til de medicin, de har brug for, trods deres personlige situation.

Klager og appeller

Planer skal rapportere eventuelle klager modtaget til Medicare, samt beslutningen om at hver klage. Ligeledes skal planer rapportere om deres svar på anmodninger om formulary undtagelser og begunstigede appel anmodninger.

Licensure og forretningsmetoder

Virksomheder skal spore og rapportere om de agenter, der er ansat til at arbejde med dem. Agenter skal accepterer at overholde Medicare retningslinjer i markedsføring og salg del D planer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com