Florida Medicare & del B

06/27/2012 by admin

Florida Medicare & del B

Florida sociale modtagere er automatisk tilmeldt i Medicare del A hospital forsikring uden beregning. De er også berettiget til Medicare delB sygesikring, men de skal betale en månedlig præmie.

Del B dækning

Medicare delB omfatter rutinemæssig medicinsk behandling som læge besøg, laboratorietests og radiologi tjenester. Det omfatter dækningen til forebyggende screenings mammografi, glaukom tests, knogle masse målinger og colonoscopies. Det dækker kun ca. 75 procent af omkostningerne. Sikret er ansvarlig for balancen.

Medigap dækning

Medigap supplerende politik dækker omkostninger, der falder i hullerne ikke er dækket af Medicare, såsom selvrisikoen, copayments og udgifter ikke er dækket af en del B. Medigap politikker udbydes af private forsikringsselskaber, som betaler præmierne til udbydere direkte. Regeringen regulerer de fordele, der kræves i Florida politikker.

Medicare fordel

Medicare fordel er privat sygesikring, normalt en HMO eller PPO, der tilbydes af virksomheder i underentreprise og reguleret af Medicare. Det giver Medicare del A og B dækning. Nogle politikker omfatter del D recept dækning. Medicare fordel planer erstatte delB supplerende politikker. Der findes komplette oplysninger om Medicare fordele og muligheder for Floridians via internettet og fysisk post fra min Florida Medicare.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com