Naturlige helbredelsesmetoder for ørepine

06/29/2012 by admin

De fleste øresmerter skyldes problemer i det indre øre, og det kan holde dig om natten, gør dig frustreret og rastløs. Almindelige årsager til øresmerter omfatter forkølelse, skader eller infektion. Svømmer øre er også en almindelig årsag til øresmerter og er et resultat af bakterier ind i din ørekanalen og forårsager en infektion. Når du har brug for en øjeblikkelig løsning for øresmerter, kan naturlige helbredelsesmetoder være en enkel og praktisk måde at give dig lindring. Hvis dit øre bliver hævede og røde eller væske begynder at løbe fra øret, straks kontakte en læge.

Varme

Anvende en varmepude eller varmt vaskeklud ved siden af øret eller tage et varmt brusebad kan lindre ørepine. Varme og damp blødgøre og opløse voks i øret, så voks lettere at fjerne og lindre ubehag.

Eustakiske rør

Gabende kontrakter de muskler, der åbner dit eustakiske rør. Ifølge National Institutes of Health, det eustakiske rør forbinder din hals og mellemøret, og hvornår det bliver blokeret kan det medføre ørepine. Sove med hovedet holdt oppe kan åbne det eustakiske rør og holde det drænet.

Dråber

Øre pleje Center skriver at mineralsk olie dråber kan beroliger og fugter en smertefuld øre. At sætte en spiseskefuld af hydrogenperoxid med et par spiseskefulde varmt vand ind i øret rydder område af overdreven voks og er meget effektiv til at kurere infektioner.

Kost

Vitamin C er betragtes som en effektiv naturlig kur mod øresmerter, fordi det øger dit immunforsvar og reducerer inflammation, ifølge organicfacts.net. Stigende zink i din kost bekæmper infektioner i dit øre, mens upping dine calcium indtag undertrykker smerten. Undgå forarbejdede fødevarer og hydrogenerede olier.

Hvidløg

Skær et lille stykke af hvidløg fra en pære og pak det i et stykke væv. Ikke placere den for dybt inde i øret, men sat væv lige inde i øret. At sætte hvidløg i øret hjælper lindre smerten og fjerne infektionen.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com