Hvor hen til ophold på en sund kost

06/02/2012 by admin

Hvor hen til ophold på en sund kost

Planlægger at begynde at spise en sund kost er nem nok, men faktisk opholder sig på en kost kan være udfordrende. Du sikkert allerede ved, hvordan man laver en sund kost: begrænse mængden af fedt og natrium, du spiser, og Tilføj flere frugter, grøntsager og magre proteiner. USA Department of Agricultures madpyramide er en god guide til at vise dig, hvordan man balance dine måltider. Men selv hvis du ved hvad en sund kost bør være, der er tips og strategier til at hjælpe du faktisk holde sig til én.

Instruktioner

• Start at holde en fødevare dagbog. Nedskrive alt, hvad du spiser og hvad tid du spiser det, og hvad du føler. Dette kan hjælpe dig med at målrette usunde mønstre i din kost, og at være opmærksom på mønstre kan hjælpe dig med at ændre dem. Lære at nå for frugt eller tage en fem minutters gåtur i stedet for altid at nå for chokolade, når du er stresset.

• Lave en madplan. Tanken om kommer op med en middag planen kan være skræmmende for enden af en lang dag, og hvis du ikke har ingredienserne i hjemmet, det er også fristende at stoppe på drive-through fastfood. I begyndelsen af ugen, planlægge ud sunde måltider hver dag, og lave en liste over alle de ingredienser, du har brug for. Post din madplan på køleskabet som en påmindelse. Hvis det er muligt, gøre hvad kan være forberedt i god tid og frosset for at spare tid i løbet af ugen.

• Køb omhyggeligt, holder sig mest til de ydre sideskibe. Ikke gå dagligvarer sulten, fordi det er nemt at give i fristelse. Fokusere på afsnittet råvarer, og købe råvarer du aldrig har prøvet før; Du kan finde, at du nyde noget nyt. Opmærksomme på ernæringsmæssige etiketter på emballerede fødevarer, og holde sig væk fra noget med mere end 5 procent af den anbefalede daglige total af mættet fedt, transfedt, natrium og kolesterol.

• Gør dig selv ansvarlig. Lad din familie og venner ved, at du forsøger at spise en sund kost. Hvis du lader andre folk kender dine mål, vil du være mere motiverede til at nå dem. Måske vil dine venner stoppe invitere dig ud for pizza og hovedet til salatbaren med dig. Hvis mennesker i dit liv spise healthfully, også vil der være mindre fristelsen til at snyde.

• Komme tilbage på hesten. Ikke føler sig afskrækket hvis du glider og har en junk-food binge en dag. Må ikke gå overbord, enten: sulte dig selv eller arbejder for timer vil bare gøre dig føle sig værre. Starte på en frisk næste dag, og husk, at alle har dårlige dage.

Tips & advarsler

  • Hvis du har diabetes, tale problemer med forhøjet blodtryk, kolesterol eller andre medicinske problemer, med din læge før du begynder en ny kost. Hun kan give dig specifikke råd om din kost eller henvise dig til en diætist, der kan bidrage til at gøre en kostplan.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com